Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Lekker loeren: dit zijn de ergste tatoeages uit ‘Just Tattoo Of Us’

Lekker loeren: dit zijn de ergste tatoeages uit ‘Just Tattoo Of Us’

Lekker loeren: dit zijn de ergste tatoeages uit ‘Just Tattoo Of Us’

Mocht je je nou al altijd hebben willen opgeven voor ‘Just Tattoo Of Us’ en twijfel je nog? Lees dan even verder. Na dit lijstje met de ergste tatoeages uit de Britse variant van het populaire vriendenprogramma ben je namelijk voorgoed genezen. Hopen we.

 1. Voor eens en altijd een slet met de letterlijke slettenstempel
  Slettenstempel, meestal bedoelen we daar een tribal mee die bij vrouwen op de onderrug gezet wordt. Lauren nam de betekenis echter heel letterlijk, toen ze een stempel met het woord ‘slut’ op het lichaam van haar nichtje Sophie liet vereeuwigen. Van je familie moet je het hebben, zullen we maar zeggen… Maar goed, het is dan ook niet heel chique om met vier van de vrienden van je vriendje te slapen.
 2. You just got Trumped
  Tja, wij zouden er niet bepaald happy van worden, maar Cory kon wel waarderen dat zijn vriend hem met een tatoeage van Donald Trump op zijn kont opzadelde. Hij noemde de Amerikaanse president zelfs een legende. Ehm, pardon? En daarbij, wij kijken ‘Just Tattoo of Us’ voor de eeuwig verpeste relaties, niet voor zo’n happy end…
 3. De tampon. Vol bloed. De bloederige tampon dus.
  Ook deze tatoeage kent een heel bijzonder verhaal… Wees echter gewaarschuwd: dit verhaal is behoorlijk onsmakelijk. Alicia vertelde in ‘Just Tattoo of Us’ hoe ze haar vriendin Louisa ooit had moeten helpen met het verwijderen van een tampon, toen deze laatste met een jongen het bed in wilde duiken. Daar heb je goede vrienden voor, of zo?
 4. Welkom terug!
  Vriendinnen Alicia en Louisa kwamen – na de bloederige tampon die we hierboven beschreven – terug voor een tweede ronde in ‘Just Tattoo of Us’. Een dappere beslissing, die ook ditmaal niet helemaal goed uitpakte… In deze aflevering besloot Alicia namelijk dat Louisa haar lichaam niet compleet was zonder een afbeelding van twee vrouwen in een wel heel expliciete pose.
 5. Á la Sisqo maar dan net even anders
  De meeste mensen kiezen voor een navelpiercing als ze hun navel willen versieren. Dat was echter veeeeeeel te mainstream voor PJ. Deze kandidaat besloot namelijk voor een van de ergste tattoo’s die we ooit voorbij zagen komen in het MTV-programma. Mocht je zin hebben in een nachtmerrie, neem dan onderstaand plaatje maar eens goed in je op.
 6. Een bh werkt beter
  Oké, we nemen even een rustmomentje om bij te komen van bovenstaande kontgat-navel-situatie. Om deze tattoo in ‘Just Tattoo of Us’ konden we namelijk stiekem best wel lachen. Dom vond dat zijn vriendin wel wat ondersteuning kon gebruiken. Zodoende liet hij een Romeins standbeeld onder haar borst zetten. Dat is best geinig, toch?
 7. Is dit een waarschuwing?
  Sommige mensen leren het nooit! Dat geldt ook voor beste vrienden Harrison en PJ, die we ook al voorbij zagen komen bij tatoeage nummer 5. Ditmaal verliet Harrison het MTV-programma met een heel lijstje soa’s op zijn lichaam. Wellicht dat zijn toekomstige scharrels dolblij zijn met deze waarschuwing…

Bron: Superguide.nl | Beeld: MTV