Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Kortingsactie Mieke Kosters-event

Kortingsactie Mieke Kosters-event

Kortingsactie Mieke Kosters-event

Over twee weken starten we met de Fit & Gezond Challenge. Om je een grote motivatie-boost te geven organiseert Mieke Kosters op 17 januari 2015 een Kickstart event in Amsterdam. En Flair-lezeressen krijgen een speciale korting voor dit event!

Het Motivatie event

Mieke presenteert deze dag veel nieuwe eyeopeners. Je komt tot verrassende inzichten en doet inspirerende, interactieve opdrachten. Met de praktische tips en adviezen kom je direct in actie en blijf je gemotiveerd om je voornemens waar te maken. Je ontmoet leuke, andere afvallers met wie je ervaringen deelt (of misschien al hebt gedeeld in de Afslanken met Flair Facebookgroep?).

De belangrijkste onderwerpen tijdens het event:

1. De key-succesfactoren van blijvend afvallen
Wat doen mensen die succesvol zijn afgevallen anders? Wat hebben ze gemeen? En welke acties pas jij morgen toe zodat ook jij succesvol afvalt? 6x succes verzekerd!

2. Je stop-knop vinden
Feitelijk ben je prima in staat een zak drop weg te leggen of een stuk kaas terug te leggen in de koelkast. Maar waarom is die handeling vaak zo ontzettend moeilijk. En hoe doe jij dat wel dit jaar, zonder frustratie!

3. Verminder je drang naar overeten
Heb jij regelmatig die onbedwingbare trek in lekkers? Hoe zorg je ervoor dat dat minder vaak voorkomt. Zodat afvallen en slank blijven makkelijker is.

Extra: speeddate met een coach
In de pauzes van het event kun je speeddaten met een van de ervaren coaches van Het geheim van slanke mensen. Een unieke kans om je persoonlijke valkuilen te bespreken.

Kijk voor nog meer informatie over het event op miekekosters.nl.

 

Korting voor Flair-lezeressen!

Geef je (samen met een vriendin) op voor het Kickstart event op 17 januari in Amsterdam. Speciaal voor Flair lezeressen geldt er tot en met 14 januari een kortingsaanbieding van 20%. Daarnaast krijgen Flair lezeressen die een vriendin meenemen, een extra korting van €25,- gebruik kortingscode FLAIREVENT, de korting wordt dan automatisch verrekend. Wees er snel bij! Kaartjes voor dit event bestel je hier.

 

en-nu-word-ik-slank-klein

Bij de Fit & Gezond Challenge hoort Mieke’s nieuwste boek: ‘En nu word ik slank’ met de 6 weken challenge. Bestel dit motiverende, confronterende en realistische boek nu vast voor slechts €9,99. Het boek: ‘En nu word ik slank’ bevat absoluut géén dieet. Je eet wat jij wilt, vermindert je overeetdrang, komt in actie en word slank! Bestel het boek ‘En nú word ik slank’ van Mieke Kosters op Miekekosters.nl