Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Koffietafelboek Empowered Woman

Koffietafelboek Empowered Woman

Koffietafelboek Empowered Woman

Een carrière of kinderen? Een avondje met je vriend of met je beste vriendin?

Keuzes die veel vrouwen “moeten” maken en je van tijd tot tijd flink aan het piekeren kunnen krijgen. Heb jij ook last van keuzestress? Dan zul je jezelf vast en zeker herkennen in het boek Empowered Woman.

Koffietafelboek

Dit koffietafelboek is speciaal gemaakt ter gelegenheid van de opening van het nieuwe bedrijf: Eve & Lilith. Een bedrijf dat vrouwen begeleidt bij het accepteren van hun eigen keuzes. Het bestaat uit prachtige kunstfoto’s en verhalen van hedendaagse vrouwen die stuk voor stuk bewust in het leven staan.

De bewustwording van deze dertigers en veertigers kwam vaak na een ingrijpende gebeurtenis of een moeilijke periode, zoals het verlies van een geliefde of het verwerken van een traumatische gebeurtenis. Zij delen openhartig hun ervaringen en inzichten over thema’s als familie, vriendschap, relaties, werk, moederschap en spiritualiteit. Naast ambities en dromen van de vrouwen komen ook hun problemen en twijfels aan bod.Inspiratie?

Door te lezen hoe deze sterke vrouwen tot een keuze zijn gekomen kan het boek een grote bron van inspiratie voor jou zijn. Ook fijn aan dit boek is dat het mannen een kijkje in onze belevingswereld geeft. Zo snappen zij beter wat er in ons hoofd omgaat en waarom wij ons soms zo’n moeite hebben met het doorhakken van knopen.

Behoefte aan inspiratie? Het boek is sinds 19 september 2009 te koop in alle boekhandels.

Titel: Empowered Woman
Auteur: E.C van Straten-Mazereeuw
Prijs: € 39,95
ISBN: 9789081446617

Nu het boek bestellen? Klik dan op de afbeelding hieronder.

 
Eve & Lilith
Straten-Mazereeuw, E.C. van