Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Let it snow: Kim Feenstra gaat met gezin op pad in de sneeuw

Let it snow: Kim Feenstra gaat met gezin op pad in de sneeuw

Let it snow: Kim Feenstra gaat met gezin op pad in de sneeuw

Net als heel Nederland trok ook Kim Feenstra (35) eropuit met haar gezin om van dit winterse weer te genieten. Samen met haar vriend en baby Brooklyn was ze op pad in de Soester Duinen.

Winter wonder baby

Van het gezinsuitje deelt het model een mooie foto op Instagram. ‘Een sneeuwpop + sneeuwman = een winter wonder baby’, schrijft Kim erbij. Te zien is hoe vader en moeder stralend in de camera kijken, terwijl de kleine Brooklyn er warmpjes bij zit in een draagzak.

Matching mutsen

De complimenten voor het gezin stromen binnen onder de foto. ‘Prachtig!’, reageert Anouk Hoogendijk, die in dezelfde periode als Kim voor het eerst moeder is geworden. ‘Mooie mensen’, luidt een reactie van een fan. Een andere volger merkt op dat het gezin matching mutsen draagt. ‘ANWB-familie? Wordt dit de nieuwe mode?’, grapt diegene dan ook, waarop een ander reageert: ‘Dat heet tegenwoordig twinnen en is superleuk!’

De tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Gezin Kim Feenstra

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Lees ook:
Yolanthe droomt er van om nog een keer moeder te worden

Buiten beeld

Vlak voor de komst van Brooklyn liet Kim al weten niet veel van haar zoontje te gaan delen. ‘Zeker het eerste jaar niet’, aldus het topmodel. ‘De baby is dan nog zo precious.’ Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van het jochie te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Flair | Beeld: Brunopress, Instagram