Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Kerstkilo’s

Kerstkilo’s

Kerstkilo’s

Voor het eerst in mijn leven ben ik Kerst slanker uitgekomen dan ik er inging.

Dat zit zo, op Kerstavond gingen we met ons gezinnetje uit eten. Dat was superheerlijk en erg gezellig maar ’s avonds kreeg ik last van mijn maag. ’s Nachts werd ik misselijk en de volgende ochtend was ik gelijk een vaatdoek.

Toch was ik niet vreselijk ziek.
Een beetje moe alleen. En duf. En ik moest écht niet aan eten denken. Het kerstontbijt, de kerstkoffie (met schuimkoekjes), de hapjes en het diner, ik sloeg alles over. Maar gezellig was het wel, zo met z’n allen bij mijn ouders.

Tweede kerstdag had ik nog steeds geen enkele behoefte aan eten. Zonder problemen liep ik voorbij de saucijzenbroodjes, de chocoladetaart en zelfs de kerstkransjes. Het was wederom een gezellige dag en ’s avonds kookte ik een kerstdiner want vriendin M. kwam eten. Dat was leuk en het lukte nog ook. Voorzichtig at ik een paar hapjes en dronk ik een glaasje wijn.

Gisteren ging ik naar de film met vriendin M. en de meiden; Dik Trom (best toepasselijk zo na de kerstdagen). We speelden chocoladescrabble maar nog steeds kon de chocolade kon me niet bekoren. Wat over was van het kersteten gaf ik weg. ’s Avonds maakte ik een soepje.

En nu ben ik aan ’t werk en ik heb net een boterhammetje gegeten. Dat smaakte prima na al die dagen onthouding. En waar ik me normaal volgepropt voel na de Kerst (ik ben niet zo goed in matigen) voel ik me nu best lekker en heul slank. Oud en nieuw-feest, here I come!

Doe mij dit ‘virus’ nog maar een tijdje.