Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Kekke kerstversiersels

Kekke kerstversiersels

Kekke kerstversiersels

Ben je een beetje zat van de standaard kerstversiering?

Elk jaar hetzelfde liedje: zilveren piek, zilveren ballen en engelenhaar. Daarnaast is de boom ook nog eens elk jaar groen, dus weet je in oktober al hoe jouw kersthuis er uit zal zien. Je zou wel eens iets anders willen, maar ja: wat?!

Zelf maken
Je kunt er natuurlijk voor kiezen om jouw kerstballen zelf te maken. Hele cursussen worden er voor gegeven. Bijvoorbeeld gebreide kerstballen (hip!), of stoffen kerstballen (bijvoorbeeld van het eerste jurkje van je dochter). Maar je kunt ook herinneringen opslaan. Maak bijvoorbeeld kerstballen met linten in verschillende kleuren. Daar kun je mooie herinneringen op schrijven en dan met mooie speldenknoppen op een bal van piepschuim prikken. Maar je kunt ook grappige, kleine aandenkens in een doorzichtige bal stoppen en die ophangen.

Geheel in stijl
Je kunt natuurlijk ook van het hele kerstballenconcept afstappen. Ga gewoon voor een boom vol cupcakes en taartjes. Of ben je zwanger? Hang dan augurken in de boom.

En is jouw allergrootste passie vissen? Dan ga je uiteraard voor vis-gerelateerde ornamenten. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er zijn wel versiersels voor te vinden.

Dus weg met die saaie, zilveren ballen – tijd voor nieuwe kerstboomversiering!

Bron: Bronners.com