Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Je eigen personal trainer: VÍVOFIT 2

Je eigen personal trainer: VÍVOFIT 2

Je eigen personal trainer: VÍVOFIT 2

Hij houdt je voortgang in de gaten, geeft je een pluim als je het goed doet en stelt haalbare doelen om iedere dag weer aan dat absoluut fitte lijf te werken. Nee, hij heet geen Jesse of Carlos, maar vívofit 2.

Als je een zittend beroep hebt, kun je die uren op je stoel bijna niet vermijden. Het is heel belangrijk om toch af en toe een wandelingetje te maken, al is het maar naar het kopieerapparaat. Onderzoek toont namelijk aan dat de productie van vetverbrandende enzymen afneemt tijdens lange perioden van inactiviteit. Maar als je geconcentreerd aan het werk bent, vergeet je nog weleens je benen te strekken. Gelukkig is er de vívofit 2 van Garmin! Dit slimme horloge houdt je activiteiten bij. Ben je een uur inactief, dan gaat er een trilalarm af en verschijnt er een rode bewegingsbalk. Door een rondje te lopen kun je de balk weer op nul zetten.

Big Brother

Ook houdt de vívofit activity tracker – met superhandige stopwatch – de rest van je activiteiten bij. Ga je bijvoorbeeld een rondje hardlopen? Stel de timer in en het horloge houdt de klok in de gaten en synchroniseert je bezigheden op Garmin Connect. Door de vívofit 2 te koppelen aan een hartslagmeter, kun je je hartslag én het aantal verbrande calorieën checken. Zo weet je precies of je hard genoeg hebt gesport om die punt cheesecake te verbranden. Zelfs ‘s nachts helpt dit horloge je richting een gezonde levensstijl. In je slaap kun je de vívofit 2 gegevens laten verzamelen waarmee hij een haalbaar dagdoel voor je opstelt. Mijlpaal bereikt? Dan krijg je een virtuele badge – wel zo fijn voor de motivatie – en een nieuw doel, waarmee je geleidelijk naar een nóg gezondere manier van leven wordt geleid. Kortom: met de vívofit 2 word je op een superleuke manier superfit.grmin

Hip en waterbestendig

De vívofit is verkrijgbaar in 12 kleuren, heeft een verlicht display – handig in het donker – en is waterbestendig. Het horloge kan dus ook om tijdens een work-out in het zwembad en hoeft daarna niet af onder de douche.

Winnen!

Zelf proberen? Klik dan hier en maak kans op je eigen vívofit 2!

Beeld: iStock.nl