Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > ippies.nl & Vrouwonline

ippies.nl & Vrouwonline

ippies.nl  & Vrouwonline

Had je al gezien dat je bij Vrouwonline gratis ippies kunt sparen?

Wat? ippies? Wat zijn dat voor dingen? Als je nu zoiets denkt, is het handig om even verder te lezen. We leggen het je namelijk helemaal uit, en het is erg leuk en voordelig voor je!

Gratis sparen
ippies sparen kun je vergelijken met Airmiles* sparen: Bij sommige winkels krijg je bij je inkopen een bepaald aantal punten. Als je een leuk aantal bij elkaar gespaard hebt, kun je dat gebruiken om een cadeautje voor je zelf te kopen. Het kost je verder niks. ippies zijn in feite de Airmiles van het internet. Door je inkopen te doen bij webwinkels die aangesloten zijn bij ippies.nl, krijg je automatisch de ippies in je account.

Je kunt bij meer dan 600 aangesloten webwinkels ippies sparen, bijvoorbeeld bij Wehkamp, Bol.com, New York Pizza en Greetz. Je gespaarde ippies kun je inwisselen voor een Bol.com bon of ermee betalen in de webshops van New York Pizza en Sinner. Begin volgend jaar zullen er meer dan 1.000 webwinkels zijn waarbij je met je gespaarde ippies kunt betalen!

Wat heeft Vrouwonline met ippies.nl te maken?
Als je je bij Vrouwonline hebt geregistreerd, kun je je profiel koppelen aan je ippies.nl-account. Je krijgt dan van ons automatisch je eerste 50 ippies cadeau! Als je vervolgens bent ingelogd op Vrouwonline en je doet je online inkopen via ippies.nl bij de aangesloten webshops, worden de ippies vanzelf bijgeschreven. Bovendien vind je bij je profiel op Vrouwonline elke week leuke nieuwe aanbiedingen van de shops waar je ippies kunt sparen en besteden.

Stap voor stap:
– Registreer je op Vrouwonline

– Ga naar ‘Sparen’. Hier vind je de mogelijkheid om je te registreren voor je ippies.nl-account. Je ontvangt dan meteen gratis 50 ippies.

– Vervolgens kun je jouw ippies.nl-account koppelen aan je Vrouwonline profiel.

– Als je vanaf nu inkopen doet bij de webshops die aangesloten zijn bij ippies.nl (let op: Je moet dus wel ingelogd zijn op Vrouwonline of bij ippies.nl), worden je ippies bijgeschreven.

Wat kun je kopen met je ippies?
Als je een flink wat ippies gespaard hebt, kun je terecht in de webwinkel van ippies.nl. Je kunt er allerlei verschillende producten voor krijgen, variërend van beautyproducten tot kinderspullen en kookboeken en
-attributen.

* Voor de duidelijkheid: ippies.nl heeft niks te maken met Airmiles. Het is een vergelijking om de werking te verduidelijken.