Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Hoe is het nou met… Kelly?

Hoe is het nou met… Kelly?

Hoe is het nou met… Kelly?

Tijdens de vorige editie van Flair Fit & Gezond raakte Kelly twintig kilo kwijt. Hoe is het twee jaar later met haar?

‘Het gaat op en af. Als ik het een beetje loslaat, is het moeilijk om weer terug in de gezonde levensstijl te komen. Als ik meer ga eten en snoepen dan mijn lichaam nodig heeft, krijg ik weer een beetje een suikerverslaving. En als ik daar eenmaal in zit, dan blijft mijn lichaam om suiker roepen! Ik moet dus altijd op blijven letten en goede keuzes maken.

“ik heb geen plezier meer in hardlopen”

Mijn gewicht is redelijk stabiel. Soms komt er wel drie kilo bij, maar als ik even rustig aan doe, dan gaan die er ook weer af. De twintig kilo van de vorige Challenge werden er uiteindelijk 25. Hartstikke goed, maar ik heb nog steeds overgewicht, als ik de statistieken moet geloven. Officieel zou er voor een gezonde bmi nog tien kilo af moeten. Of dat ook gaat gebeuren? Ik zie wel. Ik eet zo gezond mogelijk, ik sport. Die extra tien kilo afvallen hoeft niet per se. Als ik me maar lekker voel in mijn lijf en dat is zo, op een incidenteel dipje na.

In de sportschool wissel ik krachttraining af met cardio, in groepslessen. Tijdens de vorige Challenge was ik gaan hardlopen. Dat vond ik toen heel leuk, maar nu heb ik er geen plezier meer in.

Ik heb een blog: healthy-kelly.nl, waar ik anderen wil inspireren tot een gezondere leefstijl. Daar deel ik recepten en informatie over gezond leven, maar ik vertel ook wat ik er zelf aan doe. Ik had dat blog al een tijdje, maar het is nu uitgegroeid naar iets groters. Ik ben er dan ook iedere dag mee bezig, volgers laten me weten dat ze mij als voorbeeld zien. Daardoor blijf ik zelf ook in het gareel. Ik kan het niet maken ineens weer twintig kilo aan te komen. Dus is dat blog voor mij een stok achter de deur.

 

Lees ook: