Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Hoe is het nou met… Dorette?

Hoe is het nou met… Dorette?

Hoe is het nou met… Dorette?

We spraken Dorette tijdens de vorige editie van Flair Fit & Gezond. Toen was ze 24 kilo afgevallen.

‘Ik doe weer mee aan Flair Fit & Gezond, de kalender ligt al klaar!’

Ik kwam van ver hoor: toen ik begon, woog ik 98! Ik begon zonder een duidelijk doel, maar toen we even later besloten te gaan trouwen, had ik een stok achter de deur. Het ging zo lekker, het leek wel of ik na ieder bezoekje aan de sportschool weer een kilo kwijt was.

Afgelopen jaar mei zijn we getrouwd, op Ibiza. En ik woog 70 kilo, mijn streefgewicht. Ik voelde me helemaal lekker in mijn lijf.

Daarna was het doel weg: we gingen op vakantie, ik liet de teugels een beetje vieren. Nu, na de feestdagen, weeg ik weer 74 kilo. Maar ik heb het niet opgegeven. Ik laat me nog steeds elke week wegen bij een coach en ik sport twee keer per week: bodypump, hardlopen en binnenkort start ik met pilates. Die 70 kilo blijft mijn streefgewicht. Daarom ben ik blij dat ik ook dit jaar kan meedoen aan Flair Fit & Gezond, de kalender ligt al klaar, elke kilo is er een. Deze week las ik de aftrap en ik ben goed bezig.

Ik eet weinig koolhydraten en Radmilo bevestigde dat dat goed voor mij is. Hij beschreef de lichaamstypen, ik heb het zandloperfiguur. Bij het eetadvies zegt Radmilo dat ik na drie uur ’s middags geen brood meer moet eten. Inderdaad: koolhydraten. Best moeilijk hoor, als je zo van brood houdt als ik. Maar ik heb het ervoor over, als ik kijk naar hoe lekker ik me het afgelopen jaar heb gevoeld, weet ik zeker dat ik het nooit meer zo ver laat komen dat ik 98 kilo weeg.

Ik kijk en lees mee op Flaironline.nl. De tips & tricks van Radmilo vind ik heel nuttig. En natuurlijk doe ik thuis de oefeningen van Elske. En daarna denk ik: yes, ik heb iets extra’s kunnen doen!

Lees ook:

9 fabels & feiten over afvallen

Flair Fit en Gezond Challenge 2017: wat voor lichaam heb jij?

6 redenen waarom afvallen niet lukt