Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Hoe is het nou met… Angela?

Hoe is het nou met… Angela?

Hoe is het nou met… Angela?

We spraken Angela tijdens de vorige editie van Flair Fit & Gezond. Toen was ze 28 kilo afgevallen.

‘Begin vorig jaar heb ik de knop omgezet. Ondanks mijn heupblessure ben ik toch gaan sporten. En ik vind het zo leuk! Ik sport zelf met een personal trainer en die begrijpt het niet altijd als ik moeite heb met gezond eten, wat gewoon zo is als je een stuk dikker bent geweest. Of dat ik op bepaalde tijden niet kan trainen doordat ik een gezin heb.

‘Ik ga het liefst lekker bootcampen, ik ben heel fanatiek’

Toen dacht ik: ik doe zélf die opleiding voor personal trainer en dan ga ik straks moeders die willen afvallen begeleiden. In juni ben ik klaar. Ik heb een leuke stageplek gevonden bij een sportschool die net is geopend. Als de stage goed verloopt, willen ze mij wel in dienst nemen. Of ik verhuur mezelf als personal trainer bij sportscholen. Hoe dan ook verheug ik me erop straks aan de slag te gaan.

Het liefst ga ik lekker bootcampen, ik ben heel fanatiek. Daarom vind ik het zo leuk dat Radmilo nu als personal trainer aan Flair Fit & Gezond is verbonden, hij is ook zo fanatiek. Ik doe dit jaar weer mee, om me even weer bewust te worden van het belang van voeding en van bewegen.

Ik weeg nog hetzelfde als vorig jaar en ik wil nog wel wat kilo’s kwijt. Als ik straks anderen wil helpen lekkerder in hun lijf te komen, moet ik natuurlijk zelf ook tevreden zijn met mijn lijf. Wij eten nu veel gezonder, ik sta meer stil bij wat ik eet en ik plan beter. Natuurlijk snoep ik weleens hoor, chips blijven lekker. Maar over het algemeen eet ik gezond. Mijn leven is echt veranderd en ik heb veel meer zelfvertrouwen. Anders was ik nooit aan deze opleiding begonnen. Je moet ook les geven, dat is iets wat ik voorheen nooit had gedurfd. En nu wel!’

Lees ook: