Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Hoe dan? Buik Jaimie Vaes amper maand na bevalling weer zo plat als een dubbeltje

Hoe dan? Buik Jaimie Vaes amper maand na bevalling weer zo plat als een dubbeltje

Hoe dan? Buik Jaimie Vaes amper maand na bevalling weer zo plat als een dubbeltje

Begin juni werden Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, en zijn geliefde Jaimie Vaes de gelukkige ouders van Lío Zion. Inmiddels zijn we nog geen zes weken verder, maar heeft de kersverse moeder al wél weer helemaal haar oude figuur terug.

Als je het lichaam van Jaime Vaes ziet, zou je niet zeggen dat ze iets meer dan een maand geleden nog zwanger was. Een gloednieuwe foto op Instagram laat zien hoe plat haar buik alweer is.

Lovende woorden

Met het kiekje – waarop niets meer te zien is dan Jaimies buik met daarop twee kersen gedrapeerd over haar navel – kan de Just Tattoo Of Us-presentatrice rekenen op een hoop complimenten. Niet alleen stromen de hartjes binnen, ook wordt ze door meerdere volgers een “beauty” genoemd.

Weer zwanger?

Toch zorgen de twee kersjes op Jaimies buik óók voor veel verwarring. ‘Krijg je een tweeling?’, vraagt iemand zich geschokt af. Een ander zegt vastberaden: ‘Tweeling!’

De tekst gaat verder onder de foto.

Zwangerschap

Jaimie Vaes vertelde eerder in een openhartig interview met Vrouw dat de zwangerschapshormonen bij haar insloegen als een bom, waardoor ze zich ‘minder happy’ heeft gevoeld aan het begin van haar zwangerschap. Ook had ze last van donkere gedachtes, die ze maar moeilijk kon loslaten.

Trouwen

De twee zijn sinds 2017 een setje en laten ons via social media met regelmaat zien hoe verliefd ze zijn op elkaar. Vorig jaar augustus vroeg Lil’ Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes ten huwelijk. De twee waren samen in Ibiza, waar de rapper tijdens het verjaardagsfeestje van Jaimie op één knie ging.

Bron: Flaironline.nl, beeld: ANP