Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Het raarste wat iemand ooit tegen je heeft gezegd

Het raarste wat iemand ooit tegen je heeft gezegd

Het raarste wat iemand ooit tegen je heeft gezegd

Elke donderdag behandelt VIVA een populair topic van het VIVA-forum. Deze week: het raarste wat iemand ooit nonchalant tegen je zei

Raar, misplaatst of gewoon ongepast. Soms krijg je opmerkingen naar je hoofd geslingerd waar je mond wijd van openvalt, terwijl de ander er totaal niet raar van opkijkt. De VIVA-forummers weten er alles van.

 • “Ik was al een tijdje aan het daten met een meisje. Na een paar weken vertelde ze me even tussen neus en lippen door dat ze nog weleens naar bed ging met haar stiefbroer. Ze vond het vervolgens maar raar van mij dat ik dat niet vond kunnen, want ze was toch lesbisch dus het had niets te betekenen.”
 • “De moeder van een vriendin sprak altijd heel vrij over sex met haar kinderen. Op een dag (ik was nog maagd en niet aan sex toe) zaten we daar thee te drinken en zei die moeder tegen haar dochter: ‘Je moet je echt eens laten beffen, dat is zo lekker.’ Ik dacht echt: WAAAT?!”
 • “Een jongen waar ik toentertijd mee aan het daten was vroeg wat mijn ouders deden. Ik vertelde dat mijn moeder een paar jaar terug overleden was. Zei hij doodleuk: ‘Oh, hoef ik niet bang te zijn voor schoonmoeder-issues.’”
 • “Toen ik vertelde dat er een kindje op komst was en kreeg ik als antwoord: ‘Nou, hopelijk wordt het beter dan jij.’”
 • “Laatst was ik met mijn zus aan het winkelen in de stad. Zij zei iets grappigs en ik schoot flink in de lach. Zegt een man in het voorbijgaan: ‘Mevrouw, u lacht als een hyena.’”
 • “’Het is maar goed dat je een leuk koppie hebt, want je zal wel niet bijster intelligent zijn’, aldus een klant tegen me tijdens mijn werk…”
 • “Op mijn 18de zei de moeder van mijn vriend tegen me: ‘Je hebt wel een kont, maar veel borst zit er niet aan he?’”
 • “Ik had een keer een jongen meegenomen naar huis. Toen we in bed belandden, bleek dat we niet matchten qua bedwensen. Toen ik aangaf dat zijn voorkeuren (denk aan: tenen likken, anale seks en plasseks) niet zo mijn ding waren, was hij verontwaardigd: er was hem verteld dat dikkertjes juist open stonden voor meer kinky dingen.”
 • “Mijn ex-schoonmoeder is behoorlijk open over haar eigen sexleven. Toen mijn moeder haar voor het eerst ontmoette, moest schoonmoeder even vertellen dat ze dat weekend toch zo’n lekkere vent had ontmoet waarmee ze zo lekker neukte. Letterlijk in die woorden. Ik heb me echt dood gegeneerd en zag dat mijn moeder zich ook geen houding wist te geven. Nu kunnen we er hard om lachen.”
 • “Een oudere man vertelde mij ooit dat hij vroeger pedofiel is geweest, maar dat dat nog prima kon in die tijd. Ehhh?”
 • “Ik heb een keer meegemaakt dat een jongen op onze eerste date vertelde dat hij minstens vijf keer per dag rukte, omdat hij een sexverslaving had.”
 • “Ik was net 16 en mijn vriendje mocht van mijn ouders voor het eerst blijven slapen. Na een lange dag wilden we naar bed gaan. We wensten mijn ouders goedenacht en op mijn welterusten antwoordde mijn vader onschuldig: ‘Welterusten en veel plezier’. Bedankt pap, echt top.”
 • “Ik liep achter de kinderwagen waarin mijn babydochter lag. Zegt een langslopende man: ‘Gooi die maar weg, krijg je van mij een nieuwe!”
 • “Tijdens een eerste date zei een jongen plotseling, midden in een verhaal: ‘Niet dat ik het erg vind hoor, maar wat heb jij dikke vingers! Ik moet er steeds naar kijken.’ Wat het des te vreemder maakt is dat ik heel slank ben (en mijn handen/vingers ook). Ik heb nog een week lang mijn vingers vergeleken met die van andere mensen om te kijken of hij op z’n minst een punt had.”

Wat is de meest bizarre opmerking die jij ooit naar je hoofd kreeg? Laat het hieronder weten!