Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Het perfecte figuur?

Het perfecte figuur?

Het perfecte figuur?

Vrouwen willen een jaar van hun leven inruilen voor het perfecte figuur.

Veel vrouwen maken zich druk over hun figuur. De één vindt haar billen te dik en de ander zou graag een grotere cupmaat willen. Het is dus niet verwonderlijk dat één op drie vrouwen minstens een jaar van hun leven wil inruilen voor het ideale figuur en lichaamgewicht. Dit blijkt uit een studie onder 320 Britse vrouwen tussen de 18 en 65 jaar.

Onzeker
Bijna alle vrouwen zijn onzeker over hun lichaam (93%). Vrouwen willen gemiddeld zes kilo afvallen! Slechts een kleine drie procent wil aankomen.

Leven inleveren
Sommige vrouwen willen in plaats van een jaar van hun leven zelfs twee tot vijf jaar inruilen (10%) om slanker te zijn. Twee procent zou zes tot tien jaar inruilen. En sommigen willen zelfs 21 jaar van hun inruilen voor het perfecte lichaam (1%).

Niet alleen hun leven, maar ook promotie op het werk (8%), een diploma (6%), tijd met partner (9%), tijd met familie (7%), tijd met vrienden (9%), hun gezondheid (7%) en £ 5,000.van het jaarlijkse salaris (13%) willen vrouwen inruilen voor het perfecte figuur.

Perfect figuur
Celebs die volgens vrouwen wel het perfecte figuur hebben zijn: Kelly Brook, Beyonce, Jessica Alba en Scarlett Johansson.

Ben jij tevreden over je figuur? Of zou je iets opgeven voor een iets strakker lichaam?