Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Het panel test: De Bikini Trimmer

Het panel test: De Bikini Trimmer

Het panel test: De Bikini Trimmer

Wij vroegen de Viva-vrouwen om hun scheermesje, ontharingscrème en zelfs hun nagelschaartje voor even aan de kant te leggen zodat ze  de Gillette Venus Bikini Trimmer konden testen. Een scheermesje dat speciaal is gemaakt om jouw bikinizone op lengte te trimmen. Ons testpanel heeft de Bikini Trimmer twee weken uitgetest en zij hebben hun eerlijke mening over het product gegeven.

Veilig
Wat vooral opviel is dat de vrouwen hem veilig in gebruik vinden. Zo zegt een van de vrouwen: “Het is een snelle en veilige oplossing voor het trimmen van je bikinilijn”. Karlijn zegt: “Voorheen gebruikte ik vaak een ontharingscrème. Ik vind deze Trimmer ideaal, omdat je niet aan de huid komt en dus ook geen irritaties hebt!”

Lang genoeg
Wel wordt er door ons testpanel opgemerkt dat je haartjes lang genoeg moeten zijn om ze goed te kunnen trimmen. “Je moet je haar wel vrij lang laten groeien voordat je het weer kunt trimmen.” Ook werd er opgemerkt dat het ook voor mannen een goed product is om het ‘daar’ kort te houden.

Netjes en strak
Het grote voordeel van de Bikini Trimmer vinden veel vrouwen dat de haartjes allemaal op dezelfde lengte getrimt worden. Dat lukt je bijna niet met een schaartje. “Het is erg handig in gebruik en het ziet er uiteindelijk allemaal mooi strak uit.” Chantal: “Ik ben blij verrast. Ik vind ‘m lekker makkelijk in gebruik. De haartjes zijn allemaal even lang en voelen zacht aan. Dat lukte me nooit met een gewoon scheermesje.”

Eindoordeel
Veel vrouwen zijn tevreden met het eindresultaat. Wil jij jouw bikinizone op een makkelijke manier op gelijke lengte trimmen, dan is de Bikini Trimmer echt iets voor jou. Ga je voor de “Brazillian” of de “Hollywood”, dan kun je beter een ander mesje van Gillette Venus gebruiken.  De meeste vrouwen zijn het er wel over eens dat het product erg hygiënisch in gebruik is.