Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Het panel test: Bertolli Runderreepjes al Borgo

Het panel test: Bertolli Runderreepjes al Borgo

Het panel test: Bertolli Runderreepjes al Borgo

Ons testpanel testte dit keer het nieuwe maaltijdpakket van Bertolli: Runderreepjes al Borgo. Dit nieuwe maaltijdpakket is geïnspireerd op de recepten die Bertolli tegenkwam op haar reis langs typische Italiaanse trattoria’s.

Gemakkelijk, snel en lekker
Als je niet kunt koken, maar je wilt toch iets lekkers op tafel zetten als je beste vriendin komt eten. Of je hebt zin in een zalige pasta, maar geen tijd (of zin!) om uitgebreid te koken. Of gewoon, omdat je trek hebt. Dat zijn van die momenten waarop je een maaltijdpakket van Bertolli uit de kast haalt. Van ons testpanel heeft 98% ervaren dat het gerecht gemakkelijk te bereiden en lekker snel klaar is. “Het recept was gemakkelijk te volgen,” aldus één van onze panelleden. En een ander was extra tevreden: “Je hebt weinig afwas op het aanrecht.”

Erg lekker

Maaltijdpakketten kunnen vaak een beetje flauw zijn, dus heeft het testpanel erg kritisch gelet op de smaak van dit gerecht. De Runderreepjes al Borgo is een gerecht met authentieke pasta, een rijke rode wijnsaus met tijm en een frisse salade. Dit maaltijdpakket heeft ons testpanel niet teleurgesteld. Ruim 75% was zeer te spreken over de smaak: “Het is lekker kruidig” en “Het is een lekkere afwisseling”.

Voor herhaling vatbaar
Het testpanel is dus overtuigd: Bertolli’s Runderreepjes al Borgo is lekker. Maar liefst 77% beveelt het gerecht aan bij anderen. En het is ook nog eens voor herhaling vatbaar: 72% van het panel gaat de maaltijd nog eens in huis halen. Wil je meer weten over de maaltijdpakketten van Bertolli? Kijk dan op de website.

Foto: Bertolli