Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Heb jij dat nou ook?

Heb jij dat nou ook?

Heb jij dat nou ook?

Soms heb ik het idee dat ik sommige dingen meer heb dan anderen. Hoe voller mijn hoofd, hoe meer er mis lijkt te gaan. Maar een heleboel is ook wel herkenbaar. Dingen die ons allemaal weleens overkomen. Heb jij dat nou ook?…

Dat je net melk hebt opgewarmd, koffie zet en als die is doorgelopen, beseft dat je geen nieuw cupje in het apparaat had gedaan. En dat je dan snel nieuwe koffie maakt en die vervolgens omgooit.

Dat je naar school racet en denkt: shit, heb ik wel deo op?

Dat je met 2 tassen vol boodschappen terug naar huis loopt en pas thuis beseft: verrek, ik was op de fiets.

Dat je bij de sportschool staat te wachten en denkt: is het echt alweer een wéék geleden dat ik hier was?

Dat je paraplu de hele tijd binnenstebuiten gaat als je ’m openklapt.

Dat je bij het station nooit een plekje voor je fiets kunt vinden.

Dat de wekker van je mobiel midden op de dag afgaat en je denkt: oh god, wat moest ik ook alweer? En dat het dan een alarm blijkt te zijn om je te herinneren aan iets van de week ervoor.

Dat je vrolijk thuiskomt van een avondje bijkletsen met vriendinnen en te veel wijn, meteen in bed wilt ploffen en dan bedenkt dat je die ochtend in een overenthousiaste bui al het beddengoed in de wasmachine had gegooid.

Dat je ’s ochtends het laatste beetje crème uit een tubetje probeert te knijpen en, als dat niet lukt, nog harder knijpt waardoor het allerlaatste restje eruit vliegt en op je schoongewassen broek belandt.

Dat je wegens tijdgebrek een keer droogshampoo in je haar gooit, maar bang bent dat iedereen dat kan ruiken. Of, erger, dat je vergeet er nog even een borstel doorheen te halen en het dan net lijkt alsof je grijs bent.

Dat je favoriete crèmespoeling ineens van de markt wordt gehaald.

Dat je in de trein nog even iets op je iPad of tablet wilt doen en er allemaal vieze vingers en kruimels van de kinderen op zitten.

Dat, naarmate je ouder wordt en meer kinderen hebt gekregen, tampons zelf gaan beslissen wanneer ze eruit willen.

Dat je als je thuiskomt het liefst meteen je beha uit gooit, een staart in doet en iets makkelijks aantrekt (en hoopt dat er niemand meer aanbelt).

Dat je pas ’s avonds laat in de schooltassen van je kinderen kijkt en er dan een brief over luizen in zit.