Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Pedometer of stappenteller, heb jij ‘m al in huis?

Pedometer of stappenteller, heb jij ‘m al in huis?

Pedometer of stappenteller, heb jij ‘m al in huis?

Heb jij net als onze Sue de stappenteller, ook wel pedometer genoemd, al ontdekt? Reuze handig voor als je meer wilt bewegen! 

Stappenteller en afvallen

Met een stappenteller kun je jezelf het doel stellen om minstens 10.000 stappen per dag te zetten. En als de stappenteller 9.800 stappen telt als je ’s avonds je bed in wilt, moet je tóch nog een extra blokje om! Of zet alvast de vuilniszak buiten in plaats van de volgende ochtend.

App stappenteller met pedometer

Voor wie geen tijd heeft om de stappenteller of pedometer in huis te halen, maar wel al de eerste stapjes richting meer beweging wil zetten, kan de app ‘Stappenteller met Pedometer‘ downloaden op haar telefoon. Gratis te downloaden voor iPhone, iPod en iPad (yes, we like!). De app kan je de hele dag op je mobieltje laten draaien en aan het eind van de dag kun je kijken hoeveel je hebt gelopen. Een tip: Het is wel verstandig de oplader van je telefoon bij de hand te houden, voor als je even niet loopt, want een stappenteller op de achtergrond eet zo een hele hoop accuvermogen. Dat is bij elke telefoon anders.

Tips van Sue

Wist je dat we gemiddeld zo’n 6.000 stappen per dag maken? Het is dus nog best een uitdaging om aan die 10.000 stappen te komen. Flair’s Sue geeft in haar video over de pedometer zes tips om elke dag je doel te behalen.

Hebben

Wil je een stappenteller aan je broek hangen? Flair heeft een aantal pedometers voor je opgezocht, gelukkig heb je er al eentje voor een paar euro!