Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Heb je een hond of kat? Geef je op voor het testpanel!

Heb je een hond of kat? Geef je op voor het testpanel!

Heb je een hond of kat? Geef je op voor het testpanel!

Heb jij een hond of een kat? Geef je dan snel opvoor het testpanel en wie weet krijg je voeding van Hill’s Science Plan opgestuurd.

Natuurlijk ben je dol op je hond of kat. Je houdt zielsveel van het beestje en wil het allerbeste voor ‘m. Goede voeding hoort daar zeker bij. Gezond eten is ook voor dieren essentieel, het is belangrijk dat ze de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen voor een lang en gelukkig leven met hun baasje: jij!

Met de juiste voeding kun je de levensduur van je huisdier helpen verlengen en de kwaliteit van het leven helpen verbeteren. Ook honden en katten moeten lekker in hun vachtje zitten, nietwaar?


Hill’s Science Plan
Met Hill’s Science Plan, dat ontwikkeld is door experts in dierenvoeding, geef je je hond of kat een complete en uitgebalanceerde voeding. Het komt tegemoet aan alle voedingsbehoeften van je huisdier, waardoor je je dier helpt een langer, gezonder en prettiger leven te leiden. Zo kun je zorgeloos van hem genieten!

Testpanel
Vrouwonline is op zoek naar 50 honden- en 50 kattenbezitters die hun huisdier Hill’s Science Plan willen laten proberen en er daarna hun mening erover willen geven door middel van een online vragenlijst.

Je kunt je helaas niet meer opgeven!