Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Harry Potter, deel 8 komt er deze zomer aan!

Harry Potter, deel 8 komt er deze zomer aan!

Harry Potter, deel 8 komt er deze zomer aan!

Harry Potter, deel 8 komt eraan! Het vervolg op het zevende boek heet Harry Potter and the Cursed Child. Het gaat alleen niet om een papieren verhaal, maar om een toneelstuk. Toch bestaat er een kans dat het stuk ook wordt omgetoverd in een achtste en laatste boek. Alle toverstokjes nog aan toe, wij kunnen ons enthousiasme nauwelijks bedwingen!

Harry Potter

Volgens de Harry Potter-fansite ‘The Rowling Library’ zijn er minstens twee uitgeverijen geïnteresseerd in het verhaal. En terecht, want wij voorspellen dat Harry Potter and the Cursed Child als zoete broodjes over de toonbank zullen vliegen. Momenteel zijn de details nog schaars, maar het boek zal mogelijk niet onder J.K. Rowling verschijnen. Het achtste verhaal is namelijk niet uitsluitend van haar. Onder welke naam het komt te staan maakt ons niet heel erg veel uit, zolang we het maar kunnen kopen!

Première

J. K. Rowling heeft nog niet gereageerd op het nieuws, maar in de wereld van tovenaarsleerling Potter is alles mogelijk. We geven de hoop nog niet op! Het toneelstuk gaat in juli in Londen in première. Tickets voor Harry Potter en het vervloekte kind waren meteen uitverkocht, maar wij wisten enkele backstagebeelden te bemachtigen. Kijk maar mee:

Lees en kijk ook: