Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De fijnste gadgets voor het hardlopen

De fijnste gadgets voor het hardlopen

De fijnste gadgets voor het hardlopen

Stof je sportschoenen af en neem ze mee naar buiten voor een rondje hardlopen. Zo werk je niet alleen aan een strakker lijf, uit onderzoek is gebleken dat hardlopen ook ontspannend werkt. Tijdens het rennen maakt het lichaam namelijk endorfine aan, een geluksstofje dat je een euforisch gevoel geeft waardoor je beter met stress kunt omgaan. 

Hardloop gadgets

Dus ga toch rennen! Flair heeft een aantal fijne hardloop gadgets verzameld om online te shoppen. Scroll naar beneden om de items te bekijken.

Sportbeha

Zoek je nog een goede sportbeha voor tijdens het hardlopen? Tip: ‘Steek je armen in de lucht, iedereen, kom op!’ Gooi je armen omhoog tijdens het passen van een sportbeha om te kijken of-ie goed op zijn plek blijft zitten. Schuift de beha tijdens deze beweging een stukje omhoog, dan heb je waarschijnlijk een maatje kleiner nodig. Lees hier nog meer tips of shop leuke sportbeha’s.

Apps

Vind je het moeilijk om te rennen in je up? Download dan deze handige hardloop-apps in de app store van je telefoon, voor virtuele sportmaatjes! Bekijk ze hier.

Alles over hardlopen

Meer weten over hardlopen? Lees er hier alles over!

Lees ook:
– Beginnen met hardlopen, waarom?
– Hardlopen in de zomer
– Hardlopen met Evy, het ideale sportmaatje!