bilhaar Beeld Getty Images
bilhaarBeeld Getty Images

Hairy booty: hoe kan je bilhaar weghalen?

Bilhaar: we hebben het allemaal. Het is dus zeker niet iets om je voor te schamen! Vind je het niet fijn om haren tussen je billen te hebben, dan zijn er meerdere manieren om er korte metten mee te maken. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Zo ga je konthaar te lijf!

1. Scheren

De makkelijkste en goedkoopste manier om bilharen weg te halen is scheren. Alhoewel, makkelijk is het misschien niet helemaal. Je zult je wel in bochten moeten wringen om met je scheermesje alle haartjes weg te krijgen.

De eerste stap is simpel: pak een nieuw, ongebruikt mesje. Zo voorkom je dat er bacteriën vrij spel krijgen bij je derrière. Stap vervolgens onder de douche en breng wat scheergel aan bij je billen. Vervolgens zoek je een prettige houding om te scheren. Dit kan zijn met één been op de badrand of in een squathouding. Spreid vervolgens je peaches en houd de huid goed strak als je er met je scheermes overheen gaat. Doe dit niet overhaast want voordat je het weet snijd je jezelf. Je kunt eventueel met een handspiegel kijken of het allemaal goed gelukt is. Et voilà.

2. Waxen

Je kunt je bilpartij ook waxen. Dit kun je laten doen in een salon of je kunt zelf aan de slag gaan met waxstrips. Het voordeel van deze techniek is dat de haren bij de wortel worden verwijderd, en dus langer wegblijven. Maar het is wel een stuk lastiger om de strips tussen je billen te plakken, dus een extra paar handen kan handig zijn. De salon is een goed idee als je ongelukken wil voorkomen.

3. Ontharingscrème

Ontharingscrème kan je ook helpen bij het haarvrij maken van je bips. Dit is makkelijker om te doen dan het gebruiken van waxstrips. De crème maakt de haartjes los, waardoor je het makkelijk kan afspoelen.

Lees wel van tevoren goed de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Test eerst ook op een ander deel van je lijf of je geen allergische reactie krijgt van de crème. Anders staat je ass straks in de fik. En dat willen we niet!

4. Laseren

De bovenstaande methodes zijn niet permanent. Naar verloop van tijd zullen de haartjes toch terug groeien. Wil je er voor altijd van af zijn, dan is laseren dé oplossing. Mind you: dit is wel een dure methode, zeker omdat er meerdere behandelingen nodig zijn voordat de haartjes definitief weg zijn.

5. Gewoon lekker laten zitten

Er is helemaal niks mis met bilhaar, iedereen heeft het. Je hoeft het dus helemaal niet af te scheren als je dat niet wil of daar geen zin in hebt. Lekker de boel de boel laten als jij je daar goed bij voelt. Niks mis met een fuzzy booty.

Bron: Wikihow

Merel DuitGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden