Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Volgens astrologen komt de grootste geluksdag van 2021 eraan

Volgens astrologen komt de grootste geluksdag van 2021 eraan

Volgens astrologen komt de grootste geluksdag van 2021 eraan

In deze zo’n beetje alle opzichten deprimerende maand kan iedereen wel een portie geluk gebruiken. Goed nieuws: volgens astrologen komt die geluksdag er echt aan – en sneller dan je denkt. 

Markeer 28 januari maar vast in je agenda. Op die datum staan de sterren er zo gunstig bij, dat dit goed uitpakt voor vrijwel iedereen.

Cazimi

Dat heeft alles te maken met de stand van Jupiter ten opzichte van de zon en de volle maan. De zon en Jupiter staan relatief dichtbij het Watermanteken, met als gevolg een ‘cazimi’. Dat is astrologentaal voor een planeet die dichtbij de zon staat. Precies deze stand van de sterren zorgt voor kracht en geluk.

‘Jupiter staat voor weelde en overvloed’, zegt astroloog Alexandria Lettman tegen Well + Good. ‘Dit is de planeet van fortuin, extravagantie, filosofie en optimisme.’ Als de zon dichtbij Jupiter staat, neemt de zon die kwaliteiten over die zo (letterlijk en figuurlijk) uitstralen over ons dagelijks leven.

Optimisme en zelfvertrouwen

Dat zal allemaal wel, denk je nu, maar wat betekent het dan? Het komt erop neer dat je op 28 januari overall een hogere succeskans hebt qua zo’n beetje alles. Om de energie van die dag het best te benutten, laat je jezelf zien. Geef positieve gedachten de kans om over te gaan tot actiesom je doelen waar te maken.

De kansen om vandaag te groeien liggen zowel op fysiek, financieel, mentaal als spiritueel vlak. Je voelt een energieke rush van optimisme, vrijgevigheid en zelfvertrouwen. Je droomt van een zonnige toekomst en sluit hoofdstukken die je niet meer dienen af. Voor velen is dit ook het moment om kanten van jezelf te ontdekken waarvan je vreest dat anderen die niet accepteren. Sommigen kruipen uit hun schulp, anderen veranderen compleet terwijl ze ontdekken wie ze (willen) zijn.

Plan dus (online) sollicitaties, dates, presentaties of sportprestaties op deze dag, want de kans is groot dat het universum je een handje helpt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Well + Good. Beeld: Getty