Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Goed vuurwerk

Goed vuurwerk

Goed vuurwerk

Ga knallend het nieuwe jaar in!

Knallen maar!
Oud & Nieuw en vuurwerk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De laatste avond van het jaar is niet compleet zonder veel geknal en prachtige gekleurde kunstwerken in de lucht. Wil jij ook een sierpakketje, groot pak met knallers of losse vuurpijlen aanschaffen voor 31 december? Bestel je vuurwerk dan nu online en haal het af bij een filiaal in jouw buurt.

Goed vuurwerk
Op de site Goedvuurwerk.nl werkt het heel gemakkelijk: je toetst je postcode in en kiest het filiaal van Welkoop of BoerenBond waar jij je vuurwerk zou willen afhalen. Bekijk het assortiment met vaak bijbehorende video’s (handig: zo weet je precies wat jouw pijl of pot gaat doen) en voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje. Je kiest je afhaalmoment, betaalt per creditcard of iDEAL en op de afgesproken datum en tijdstip ligt het vuurwerk voor je klaar.

Ippies
Naast dat online bestellen gewoon heel gemakkelijk is, heeft het nog een voordeel: voor elke euro die je uitgeeft in de webshop van Goedvuurwerk.nl, krijg je 2 ippies cadeau en spaar je lekker verder aan je saldo.
(Voor meer info over Ippies & Vrouwonline, lees dit artikel.)

Leuk!
Namens Goedvuurwerk.nl hebben wij drie vuurwerkcadeaubonnen van 100 euro mogen verloten onder drie van onze leden! Deze hebben inmiddels per e-mail bericht gekregen.

Neem snel een kijkje! We wensen je een gezellig en knallend uiteinde van 2010!