Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Geur, interieur en humeur

Geur, interieur en humeur

Geur, interieur en humeur

Deze drie woorden hebben alles met elkaar te maken!

De geuren in je interieur zijn bewust en onbewust van invloed op je humeur en stemming. Zo kunnen ze een emotionele werking hebben, bijvoorbeeld als ze je doen denken aan een bepaald moment in je leven. Hierdoor hebben geuren invloed op onze stemming. Mede daarom is geurmarketing zo populair geworden. Er zijn steeds meer theorieën die ons vertellen hoe geuren mensen beïnvloeden.

Niet alle geuren passen even goed in de verschillende ruimtes in het huis. Wc-verfrissers wil je bijvoorbeeld niet in je huiskamer of slaapkamer ruiken. Wil jij dat je thuis altijd in een goede stemming bent, dan zou het kunnen helpen als je je richt op de geur in je interieur.

Om een bepaalde geur te verspreiden in je huis kun je wierookstokjes, geurkaarsen en potpourri gebruiken. Deze manieren hebben ook een gezellige uitstraling. Ze brengen rust en warmte in je huis en elke geur heeft zijn eigen charme. Maar je kunt ook gebruik maken van spuitbussen en elektrische geurverspreiders.

Home Rituals
Home Rituals laat je in je huis een sfeer creëren die bij je gemoedstoestand of een bepaalde gelegenheid past. Zo kun je je huis bijvoorbeeld rustgevend, gastvrij, opwekkend, romantisch of sensueel laten ruiken.

Geurstokjes
Met de geurstokjes geef je je huis op een natuurlijke en stijlvolle manier een heerlijke geur. De geur werkt minimaal 3 maanden.

Kaarsjes
De kaarsjes zijn ultieme sfeerbrengers. Rituals heeft een uitgebreide collectie geurkaarsen, waarvoor de beste parfumeurs ter wereld zijn ingeschakeld.

Schoonmaakmiddelen
Om eetluchten uit de keuken te verdrijven biedt Rituals schoonmaakmiddelen die gebaseerd zijn op Oosterse schoonmaaktradities en de Westerse technologie. Ze zijn stuk voor stuk effectief, aangenaam geurend en prettig in gebruik.

Wasmiddelen
Ook voor de was heeft Rituals een breed assortiment aan wasmiddelen, wasverzachters, strijkwaters, geurbuiltjes en kastverfrissers. Je was wordt schoon, verzorgd en aangenaam geurend.

Voor meer informatie over deze producten en om ze te bestellen klik je hier!