Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Geef jezelf (bijna) bloot

Geef jezelf (bijna) bloot

Geef jezelf (bijna) bloot

Geniet van wellnessresort De Veluwse Bron met je badkleding aan.

Geen drempel meer
Even heerlijk het hoofd leegmaken in een wellnessresort. Opladen in de warmte, energie krijgen van het water en ontspannen in alle rust en sfeer. Dat het gezond is voor lijf en leden is iedereen het over eens, maar voor vele Nederlanders is het toch nog onbekend terrein. Eén van de drempels die het eerste saunabezoek in de weg staat, is het feit dat men in de sauna geheel naakt vertoeft. De Veluwse Bron haalt deze drempel weg tijdens de speciale Week van de Badkleding! Tijd voor de kennismaking met pure ontspanning.

De Week van de Badkleding
De Week van de Badkleding is van 1 tot en met 7 juni en van 1 tot en met 7 september 2011. Tijdens deze weken zijn, net als op de gebruikelijke badkledingdagen (iedere 1e en 4e dinsdag van de maand), alle wellnessfaciliteiten enkel toegankelijk voor gasten in badkleding.

Workshops en demonstraties
Om de onbekende saunagangers tijdens deze laagdrempelige dagen te laten kennismaken met de wereld van wellness zijn er tijdens de Week van de Badkleding diverse demonstraties en workshops voor de gasten. Zo wordt de ideale saunaronde, de opgieting en de diversiteit aan faciliteiten toegelicht en kunnen gasten ondermeer een gratis huidanalyse laten uitvoeren door de schoonheidsspecialistes. De speciale weken zijn dan ook het ideale moment om uzelf (niet helemaal) bloot te geven aan heerlijke ontspanning.

Meer weten?
Kijk op Veluwse Bron.nl