Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Foto’s als accessoires in je creatieve interieur!

Foto’s als accessoires in je creatieve interieur!

Foto’s als accessoires in je creatieve interieur!

We hebben het al eerder gezegd: digitaal is uit en geprinte foto’s zijn in! Printen is één ding, maar wat doe je er vervolgens mee?

Het leukste is om je dagelijks te omringen met je dierbaarste herinneringen en ze te verwerken in je interieur. Je herinneringen vormen zo de accessoires van je inrichting. Net zoals je interieur en de accessoires hierin veranderen, maak je ook constant nieuwe foto’s van nieuwe momenten. Er zijn verschillende manieren waarop je je foto’s kunt gebruiken. We zetten er een paar op een rij.

Fotolijstjes

Klassieke foto in lijstjes

De meest klassieke vorm van het gebruiken van foto’s in je interieur is natuurlijk het fotolijstje. Door verschillende soorten en maten fotolijstjes bij elkaar te verzamelen ontstaat een vrolijk geheel waar je graag naar kijkt. Wissel af met staande en liggende foto’s en denk van tevoren na of je voor kleur of bijvoorbeeld zwart-wit foto’s wilt gaan. Iedere gast blijft gegarandeerd staan bij jouw ‘fotomuur’. Je vindt verschillende soorten lijstjes voor foto’s bij winkels als Leen Bakker, Xenos, IKEA of Hema. Die laatste verkoopt daarnaast wandhouders om de lijstjes op te zetten. Foto’s in diverse formaten laten ontwikkelen, doe je gemakkelijk en snel online.

Bron: Stylecaster.com

PolaprintsPolaroids gebruiken

De beelden van een polaroid blijven een eigen sfeer en stijl uitstralen. Als je je eigen polaroid camera hebt, mag je je gelukkig prijzen. Deze apparaten zijn namelijk schaars en dus erg duur. Als alternatief maak je eigen Polaprints met je digitale foto’s. Online gebruik je digitale foto’s om het effect van polaroid foto’s na te bootsen. Probeer het zelf en maak je eigen Polaprints. Maak ruimte om je foto’s weer te geven op witte muur en plak de polaroids strak naast elkaar of losjes over elkaar op de muur. Doe dit met plakband of gebruik handige dubbelzijdige plakkertjes.

Bron: Flickr.com

 

Instagramfoto’s gebruikenInstagram

Je leven staat tegenwoordig bijna helemaal op Instagram. Als je in een onbewaakt moment even je eigen profiel checkt, komen alle mooie momenten in een prachtig overzicht langs. Maak je profielpagina op Instagram na en print jouw mooiste Instagramfoto’s uit op strak en trendy forex van Webprint. Zoek de foto’s die het best bij elkaar en bij het interieur kleuren en maak er kleine kunstwerkje van in het formaat 20×20 cm. Door een aantal van deze schilderijtjes op te hangen creëer je een Instagram-profielpagina aan de muur!

Bron: Stylecaster.com

 

Gebruik jij herinneringen in je interieur? En op welke creatieve manier verrijk jij je interieur met foto’s? Deel je eigen DIY ideeën in de reacties of laat zien hoe jij foto’s in je eigen interieur verwerkt!

Beeld: iStock