Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Fluo Fantasy

Fluo Fantasy

Fluo Fantasy

Woontips van Marloes Schut.

Zoek je inspiratie of praktische tips voor de inrichting van je huis? Marloes Schut is webredacteur van de woonbladen. Ze houdt je wekelijks op de hoogte van de laatste woontrends en woonproducten.

Ben jij de sneeuw, kou en regen ook zo zat? Leef je dan uit met de nieuwe Flexa Colors Fluo Fantasy Collectie, bestaande uit 18 kleuren die je huis energie geven. Ga de uitdaging aan en stimuleer je verbeelding.

De Flexa Fluo Fantasy collectie bestaat uit lichte, heldere en gewaagde kleuren. Kies voor kleurcontrasten en laat de energie van je muren exploderen. De kleurcombinaties zijn gemakkelijk onderling met elkaar te combineren.

Alle 18 kleuren zijn verkrijgbaar in Flexa Colors muurverf en lak voor binnen- en buiten en in verschillende glansgraden. Bekijk de kleuren alvast online bij Flexa en bestel je favoriete Fluo Fantasy kleurstalen. Zo kun je thuis eerst rustig kijken welke kleur het beste bij jou en je interieur past.

Ik ga voor een roze muur in de kleur Astro of misschien geef ik mijn balkondeur wel een lente boost met de prachtige lichtgroene kleur Reflectie!

Word jij ook vrolijk van deze deze Fluo kleuren? Laat een reactie achter en vertel wat jouw favoriete kleur is.