Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Flair’s tips voor september

Flair’s tips voor september

Flair’s tips voor september

Wat te doen in september? Met deze tips kom jij de maand wel door!

Newborn Festival

Een leuk festival georganiseerd waarvan de gehele opbrengst naar Orange Babies gaat. Er is naast muziek ook van alles te doen! Zoals het gezamenlijk maken van een kunstwerk, lekker eten of jezelf in de bodypaint laten zetten. Je kunt massages krijgen en je wordt geëntertaind door allerlei leuke creatievelingen. Kom op 12 september dansen met je voeten in het zand en draag je steentje bij. Bezoek de website voor meer info!

Kunstwerkjes op papier

In een paviljoen op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord vind je de mooiste kunstwerkjes op papier en kun je kunst bewonderen uit gevestigde en opkomende galeries. Breng een bezoekje aan Amsterdam Drawing. Ojah, op papier, in plaats van op een doek. Want dát is fijn voor onze portemonnee.

Tijdelijk modemuseum

Het Nieuwe Instituut in Rotterdam staat vanaf 13 september acht maanden in het teken van mode, met iedere maand een gloednieuwe expositie. En het allerleukste: de kleding mag worden aangeraakt, bestudeerd en soms zelfs gepast én gekocht worden.

Amsterdam Dobbert

Op 20 september wordt er een record verbroken in de Amsterdamse grachten, als meer dan 2000 deelnemers dan met een opblaasobject over de grachten dobberen. Ooit bedacht in Finland, nu voor het eerst in Amsterdam. Het zal er geweldig uit gaan zien, grachten gevuld met dobberende mensen én er zullen langs de route ook veel activiteiten worden georganiseerd.

The Loft

The Loft is een appartement in onze hoofdstad waarbij het interieur bestaat uit design, kunst en handgemaakte woonaccessoires. Elk item is met liefde uitgezocht en zorgvuldig geplaatst in de ruimte. Werkelijk alles is te koop. Van het plantje in het raam tot de handdoeken, het bed en de koffietafelboeken op tafel. En de tafel.

 

Wat ga jij doen in september? Deel je uit-tips!

Lees ook:
– Afvallen door skeeleren
– 4 redenen om vaker te zwemmen
– Sportschool tips: waar moet je als nieuweling op letten?