Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Femmigje’s Plog

Femmigje’s Plog

Femmigje’s Plog

F22 Plog Femmigje 554x200

Goede-header-wit-Plog-foto-

HEADER-Plog-foto-2

HEADER-Plog-foto-3

We zijn nu halverwege de Challenge en ik merk dat ik extra werk moet verzetten, wil ik nog afvallen. En dat houdt in: sporten! Vroeger was ik bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Maar na mijn zwangerschappen heb ik door alle drukte dit niet meer opgepakt. Stom natuurlijk. Want kan niet eens meer een rondje rennen zonder naar adem te snakken. Dus vanaf nu elke dag een stuk fietsen en heb ik een proefles gevolgd bij de Crossfit Ninja’s in Den Haag. De naam klonk wel stoer en pittig. En dat was het ook. Crossfit is een combinatie tussen gewichtheffen, conditietraining en gymnasatiek. Superleuk, maar oh wat zwaar. Echt mega spierpijn. Zie mijn pogingen tot iets wat op Crossfit moet lijken 😉

 

GOEDE-header-foto-4

Barbecue en WK staan normaal voor heel veel stokbrood, pindasaus en glaasjes prosecco. Mijn man vond het wel eens leuk als we het anders gingen proberen. Dus aubergine, courgettes en tomaat op de grill. Kip (gelukkig niet vet) en salade. En ik moet zeggen, het was echt heel lekker. En blijkbaar een goede combi, want Nederland won die avond van Spanje.

GO-header-foto-5
Je kunt je nog aanmelden voor de Bikini Challenge fotoshoot op zaterdag 5 juli. Voor iedereen die blij is met haar nieuwe lijf. Dit is de locatie; Strandpaviljoen Zeezicht in IJmuiden. Laten we duimen voor mooi weer.

goede-HEADER-foto-6

En als ik mijn doel van vijf kilo heb bereikt, trakteer ik mezelf op nieuwe FAB pumps!!!
GOEDE-FOTO-HEADER-7-foto-7Voor wie nog een beetje motivatie zoekt, kijk vooral naar My 600lb Life op TLC. Waanzinnige documentaires, waarin ze personen met morbide obesitas een jaar lang volgen tijdens hun strijd tegen de kilo’s. Vooral de aflevering van Olivia was voor mij een eyeopener. Heel bijzonder!