man en vrouw in bed Beeld Getty Images
man en vrouw in bedBeeld Getty Images

Een vies gevoel na een logeerpartijtje met je lover? Dít is waarom

Blijven slapen bij je geliefde en wakker worden met een bleh gevoel? TikTok lijkt te weten hoe dat komt! Het zou alles te maken hebben met boyfriend air.

Boyfriend air

Hoe kan het dat je je vaak nadat je hebt geslapen bij je partner een beetje vies voelt? Ten eerste, je skincare routine. Thuis heb je al jouw smeersels bij de hand maar ergens anders slinkt je skincare routine. Door het missen van je gebruikelijke routine kan je je minder schoon voelen.

Hygiëne

Niet iedereen heeft een opgeruimd en schoon huis hoog in het vaandel staan. Een niet verschoond bed, stof in de raamkozijnen en kruimels op de grond kunnen allemaal bijdragen aan dat gevoel. De volgende keer kan je ervoor kiezen om je partner vriendelijk te verzoeken de dweil erdoorheen te halen.

De peentjes zweten

Zweten tijdens het slapen is heel normaal. Je verliest ’s nachts maar liefst een halve tot kwart liter vocht, dat is niet niks. Als je met je partner slaapt verlies je twee keer zoveel vocht. Dat vieze gevoel kan dus zeker daardoor komen.

Oplossing

Wil je van dit nare gevoel af? Doe een paar kleine aanpassingen en dan kan je weer gerust gaan slapen bij je geliefde. Bijvoorbeeld schoon beddengoed en een luchtbevochtiger. Daarnaast is het een optie om je uitgebreide skincare routine te doen voordat je van huis vertrekt.

Bron: Linda.

Lotte HesselingGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden