Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dit kun je merken van de volle maan in Waterman op 24 juli

Dit kun je merken van de volle maan in Waterman op 24 juli

Dit kun je merken van de volle maan in Waterman op 24 juli

Het is weer bijna volle maan. Terwijl er uit vele hoeken een tegengeluid klinkt, zijn er genoeg mensen die zeggen dingen te merken van dit natuurverschijnsel. Zo kunnen velen niet slapen, zijn ze onrustig of erg vergeetachtig wanneer het volle maan is. Zaterdag 24 juli staat de maan in het teken van Waterman, en dat kan best wat gevolgen hebben.

De volle maan van 24 juli in Waterman

Zaterdag is het zover, dan staat de volle maan in Waterman. Dit is niet alleen 24 juli zo, want de maand erop op 22 augustus 2021 is het weer volle maan in Waterman. Het teken van de zon speelt ook een rol in hoe je je kunt voelen in deze periode. Ditmaal staat de zon in Leeuw, en dat maakt een opmerkelijke combinatie waar je veel aan kunt hebben.

Bijzondere combinatie

Watermannen staan erom bekend goed op zichzelf te kunnen zijn, en waaien graag met de wind mee. Daarnaast houden ze wel van verandering en zijn er goed in hun ego aan de kant te zetten. Leeuwen zijn daarentegen echte krachtige types, die weten wat ze willen en lijnrecht op hun doel afgaan. Deze combinatie is dan ook bijzonder en zeer krachtig te noemen.

Lees ook:
Reismaatje nodig? Déze vier sterrenbeelden houden het meest van reizen

Verandering

Deze maan staat namelijk in het thema van verandering, waardoor het de uitgelezen tijd is om eens bij jezelf na te gaan of je dingen zou willen veranderen. Wat stel je al tijden uit, of welke verandering heb je al doorgemaakt en kun je nu afsluiten? Deze periode is er om jezelf te ontwikkelen en gebruik te maken van je kwaliteiten om bepaalde patronen te doorbreken.

Nog een kans

Lukt het je nog niet om de veranderingen nu door te voeren, of zit je nog middenin een bepaalde transitie? Dan kun je deze maand gebruiken om naar het doorbreken van je patronen toe te werken, want op 22 augustus staat de maan weer in Waterman met als zonteken Leeuw. Dubbel zoveel kans op een nieuw begin, dus.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Margriet , Cosmopolitan |  Beeld: Brunopress