Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Daarom hebben sommige kinderen een uitstekende navel

Daarom hebben sommige kinderen een uitstekende navel

Daarom hebben sommige kinderen een uitstekende navel

Soms kunnen je kinderen vragen stellen, waarop je simpelweg het antwoord niet weet. Denk aan: Waarom is de lucht blauw? Of: Hoeveel vogels zijn er in de hele wereld? Daar heb je vast niet een, twee, drie een antwoord op. Maar als je kind vraagt hoe het kan dat bij sommige kinderen de navel naar buiten steekt, weet jij wat je kunt antwoorden. Wel eerst even dit artikel lezen!

Lees ook: 5x zo wordt het gemakkelijk(er) om met kinderen uit eten te gaan

Je zou misschien denken dat de vorm van je navel te maken heeft met de manier waarop je navelstreng is doorgeknipt bij je geboorte, maar niets is minder waar. Het heeft namelijk te maken met hoeveel littekenweefsel er wordt gevormd nádat de navelstreng is doorgeknipt. Als je een navel hebt die meer naar buiten steekt, dan heb je dus veel last gehad van extra littekenweefselvorming.

Een uitstekende navel komt best vaak voor en is helemaal niets om je voor te schamen. En, nog belangrijker, het is ook helemaal niet ernstig of schadelijk voor je gezondheid. Is dat misverstand ook weer uit de wereld geholpen!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Pure Wow