Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dingen die alleen vrouwen met dikke billen begrijpen

Dingen die alleen vrouwen met dikke billen begrijpen

Dingen die alleen vrouwen met dikke billen begrijpen

Zo’n big booty is een feestje, maar soms is the struggle real. Heb jij dikke billen? Dan komen deze situaties je vast bekend voor…

Het is een ramp om goede jeans te vinden

Natuurlijk is de zoektocht naar de perfecte jeans voor de meeste mensen een lastige taak maar met een paar dikke billen is de uitdaging nog groter. Die eeuwige geul boven je kont of altijd je broeken moeten laten vermaken. Stretch is je bff natuurlijk.

Het domino-effect

Je kent dat moment wel dat je tussen twee tafels door moet.  Je kont schuurt praktisch over een van de twee tafels en dan is de kans groot dat er van alles omver gaat. Onopvallend ergens weg sneaken is bijna onmogelijk…

Je krijgt regelmatig klappen

Nou ja, je billen dan. Of het nu je vriendinnen of compleet vreemde mannen in de club zijn, je kont schreeuwt blijkbaar om ‘liefkozende’ klapjes.

Broekjes for breakfast

Je billen eten je ondergoed op. Over een string hoeven we het niet eens te hebben, die verdwaalt gewoon.

In strakke kleding kun je niet normaal over straat

Je veroorzaakt een verkeersopstopping in een bodycon jurkje. En dat is een compliment en een toestand tegelijkertijd.

Bij alle nummers over big booty en twerken zijn de ogen op jou gericht

Of je nou iets of niets twerkt, de verwachtingen zijn dat jij wel even met je billen drilt. Dat deze nummers stiekem je inner stripper in je naar boven halen, deel je natuurlijk alleen met je spiegel. Of je vriendje.

Een jurk wordt een trui

Je billen nemen nogal wat ruimte in en dat maakt dat een jurkje altijd korter is aan de achterkant dan aan de voorkant. Bukken is geen optie. En met een beetje pech verandert een cute jurkje zelfs in een soort trui.

Mannen zien alleen nog maar je booty

Of je nu trots bent op je dikke billen of ze graag iets dunner zou willen, De Kont wordt door veel mannen enorm gewaardeerd. Leuk natuurlijk, tenzij het alleen nog maar over je achterste gaat. Wil je een date met mij of alleen met mijn behind? Jammer joh, it’s a package deal.

Beeld: iStock