Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Die borsten en jij…

Die borsten en jij…

Die borsten en jij…

In de Viva van deze week staat een stuk over kleine Harries, grote Harries. Over borsten dus. Nederlandse vrouwen krijgen gemiddeld steeds grotere borsten, blijkt uit onderzoek. Twee dames, een met kleine en een met grote borsten, discussieren in het stuk of grote Harries iets om blij van te worden is.

Tietjes met stembanden
Meer dan 30% van de Nederlandse vrouwen heeft een grotere cupmaat dan hun moeder. Cupmaat D is inmiddels gemiddeld. Maar niet iedereen droomt van grote borsten.

Margot, cupmaat AA, vertelt in het artikel dat ze zich twee tietjes met stembanden voelde toen ze grotere borsten kreeg tijdens haar zwangerschap. Ze was blij toen ze weer slonken to haar oorspronkelijke kinderhand vol, omdat mannen haar toen weer in haar ogen aankeken.

Massagetechnieken
Er doen de vreemdste verhalen de ronde over methodes die borsten op natuurlijke wijze zouden vergroten en verstevigen. Zo zijn er allerlei borstvergrotende pillen, crèmes en serums die de ontwikkeling van melkklieren in de borsten stimuleren.

Toch zou het vaak niet goed werken, omdat de lever 80% van de werkzame stoffen afbreekt. Het zou pas werken als je je borsten masseert zodat de stoffen in het vefweefsel in de borsten kan worden opgenomen.

Venkelthee
Ook venkelzaad schijnt je boezem te laten groeien. Het zit vol flavonoïden die een milde groei van oestrogenen opwekken die helpen bij het herstel en groei van nieuw borstweefsel. Als je dagelijks venkelzaadjes gebruikt, bijvoorbeeld in de thee, zou je binnen 6 tot 12 maanden resultaat zien.

En dan zijn er nog borstpompen die niet voor kolven bedoeld zijn, maar om je borsten groter te maken. Ze zuigen ze vacuüm en zorgen dat de vetcellen zich gaan uitbreiden…

Wat denk jij van al deze vergrotingsmethodes, broodje aap of  ei van Columbus?

CC foto: Red clover