Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Deze 5 celebrities hebben hun borsten laten vergroten

Deze 5 celebrities hebben hun borsten laten vergroten

Deze 5 celebrities hebben hun borsten laten vergroten

In Hollywood wordt er echt niet meer gek opgekeken van een extra cup of twee.

Tekst: Elfi Voorhuis | Beeld: Getty

1. Miley Cyrus

Miley heeft twee keer een borstvergroting laten doen, omdat ze zich vaak een jongetje voelde in haar galajurken. Nu haar borsten een maatje groter zijn, voelt ze zich eindelijk zelfverzekerd en zit ze lekker in haar vel.

2. Kelly Rowland

Kelly overwoog al een borstvergroting toen ze zestien was, maar haar moeder en Tina Knowles (ja, de moeder van) staken daar toen een stokje voor. Een paar jaar later vond ze zichzelf oud en wijs genoeg en ging ze alsnog onder het mes.

3. Kourtney Kardashian

Kourtney vindt de speculaties rondom haar borsten hilarisch, vooral omdat ze open is geweest over haar borstvergroting. De moeder van drie is in elk geval blij met het resultaat en laat haar borsten graag de show stelen in haar nietsverhullende outfits.

4. Iggy Azalea

Iggy’s achterwerk wordt vaak bestempeld als de grootste rivaal van JLo’s derrière, maar Iggy’s borsten vielen nauwelijks op. Totdat ze een jaar geleden zo klaar was met de de eeuwige vullingen in haar kostuums, dat ze besloot haar boezem te laten vergroten.

5. Hayden Panetterie

Hayden Panettiere zou een paar jaar geleden haar borsten hebben laten vergroten, maar dat heeft ze zelf altijd ontkend. De foto’s liegen er echter niet om: de actrice ging van een bescheiden A-cup naar een voluptueuze C.

Lees ook: 

Zes voordelen van grote borsten
Negen dingen die je nog niet wist over borsten
Dit verandert er aan je borsten als je zwanger bent
9 redenen om kleine borsten te koesteren