Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De Lijvcard

De Lijvcard

De Lijvcard

Oftewel, de Lekker In Je Vel-kaart!

Iedereen wil wel lekker in z’n vel zitten, toch? De Lijvcard geeft je een duwtje in de goede richting.

Als je tijd voor jezelf neemt en je ontspant, voel je je zowel innerlijk als uiterlijk beter. Helaas hangt er vaak aan ontspanning, innerlijke rust en uiterlijke verzorging een prijskaartje en beschikken we niet altijd over een volle portemonnee. Daarom is de Lijvcard in het leven geroepen.

Met een persoonlijke Lijvcard krijg je tussen de 5% en 30% korting bij onder andere sauna’s, massagesalons en schoonheidssalons. En dit is niet eenmalig, je krijgt de korting bij iedere behandeling. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je de kaart gebruikt. Zo kun je je op een goedkope manier ontspannen.


De Lijvcard kun je bestellen voor jezelf, maar het is natuurlijk ook leuk om het cadeau te geven aan iemand anders. Wie wil er nou niet in de watten gelegd worden? Iedereen kan van tijd tot tijd wel een beetje rust gebruiken. Op de achterkant van de kaart kun je bovendien een persoonlijke boodschap schrijven.

Op www.lijvcard.nl vind je alles op het gebied van ontspanning, lekker in je vel zitten en zelfontplooiing. En de Lijvcard bestel je hier voor maar € 10,-.

Think smart, feel good!