Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De creativiteit van Daphne met schaamhaar

De creativiteit van Daphne met schaamhaar

De creativiteit van Daphne met schaamhaar

Ze kwam zelfverzekerd de redactie op stormen. Ietwat zenuwachtig showde ze haar Intimate Shaping Tools.

Daphne Heltzel, een jonge en kersverse ondernemer wind er geen doekjes om.
Ze claimt de oplossing te hebben voor vrouwen die moeite hebben met het in de juiste vorm scheren van hun schaamhaar. Kunststof sjablonen moeten ervoor zorgen dat er niks meer fout kan gaan bij het scheren van bijvoorbeeld een Brazilian. Daphne gelooft in haar visie. Haar hulptroepen: aardige cijfermannen, een lieve vriend, vooraanstaande bureaus, de steun van haar ouders, een pot geld van de bank en een bergje geluk maakten het mogelijk Ladyshape te introduceren op de markt. Haar focus en lef verraden dat Daphne het nog wel eens ver kan gaan schoppen.

Hoe is Ladyshape begonnen?

Op een avond wilde een vriend een product bedenken dat nog niet bestond. Ik schonk er weinig aandacht aan. Zoiets bedenk je niet zomaar. Maar toen ik de volgende ochtend merkte dat het scheren van een mooie Brazilian lastig is, ging er een lampje branden. Naar mijn idee waren er nog geen producten voor op de markt. Ik zag gelijk een mogelijkheid voor een productlijn. Dezelfde dag checkte ik bij mijn vriendinnen of ik niet zelf een beetje onhandig was, maar ook zij gaven aan dat het niet altijd lukte om een mooie Brazilian te scheren.

Waar komt je ambitie/motivatie vandaan?
In het begin geloofden weinig mensen in een kans van slagen. Het heeft een aantal jaar geduurd voordat ik mijn ouders had overtuigd. Ook andere mensen in mijn omgeving waren sceptisch. Ik geloofde er zelf wel in en wilde bewijzen dat mijn visie klopte. Daarnaast bleek dat ik een enorme passie heb voor het bouwen van een merk.

Wat is het unieke aan Ladyshape?

De Intimate Shaping Tool is uniek omdat er geen duurzame, functionele sjablonen voor de uiterlijke verzorging van de schaamstreek bestaan. Daarnaast hebben de sjablonen een geoctrooieerde spanring die ervoor zorgt dat de huid strakgetrokken wordt waardoor je makkelijker kunt scheren en mooie contouren kunt creëren.Heb je tijdens het proces enige twijfel of een gevoel van schaamte gehad?

Het ontwikkelen van het product bleek moeilijker te zijn dan verwacht. Soms twijfelde ik wel eens of het überhaupt wel mogelijk was om hier een product voor te ontwikkelen. Schaamte heb ik nauwelijks gehad. Iedereen, zeker in de leeftijdsgroep 15- 35 jaar onthaart de schaamstreek.


Is je leven in balans en/of zijn er nog dingen die je wilt bereiken of harder aan wilt werken?

Als Ladyshape slaagt dan is mijn leven zeker in balans én heb ik een lieve vriend en familie en fijn werk. Van Ladyshape wil ik een heel groot bedrijf gaan bouwen en een wereldwijde bijdrage gaan leveren aan het welbevinden van de vrouw door middel van uiteenlopende producten en diensten

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Eerst ga ik de productlijn voor de uiterlijke verzorging van de schaamstreek in de markt zetten. Ik hoop nog veel van mijn creativiteit kwijt te kunnen.


De Intimate Shaping Tools zijn voorlopig alleen via internet te verkrijgen zijn.
Een simpel maar gouden idee.