Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De beste boodschappen apps

De beste boodschappen apps

De beste boodschappen apps

Je komt in de supermarkt en je hebt je boodschappenlijstje thuis laten liggen of je bent vergeten wat je ook alweer moest kopen. Herkenbaar? Er zijn nu verschillende boodschappen apps die je helpen bij je boodschappen. Wij zetten drie handige apps voor je op een rij die het boodschappen doen voortaan een stuk makkelijker maken. 

Aanbieding app

Let jij altijd op de aanbiedingen en wil je zo goedkoop mogelijk inslaan? De app Aanbieding toont van 18 verschillende supermarkten de aanbiedingen en laat jou zien waar je op dat moment het goedkoopst boodschappen kunt doen. Je geeft aan welk product je nodig hebt en vervolgens vertelt de app jou bij welke supermarkt het product het goedkoopst is. Zo kun je besparen op je dagelijkse uitgaven. Handig!

Boodschappen app

Weet je niet wat je vandaag gaat eten? De Boodschappen app biedt een ruim aanbod van lekkere en gezonde recepten. Heb je een recept gevonden? De ingrediënten die je voor dit recept nodig hebt worden op je  boodschappenlijstje gezet. Op dit boodschappenlijstje kun je ook nog andere producten zetten voordat je naar de supermarkt gaat. De app geeft je daarnaast ook nog tips, aangepast aan jouw smaakvoorkeur. Ook kun je favoriete recepten in je eigen kookboek plaatsen, zodat je ze later nog gemakkelijk terug kunt vinden. Een erg handzame app als je in de supermarkt staat en je nog niet weet wat je moet eten.

Appie-app

De Appie-app is de app van supermarkt Albert Heijn. Met de Appie app kun je gemakkelijk Allerhande recepten zoeken, een boodschappenlijstje maken, boodschappen bestellen en bonusaanbiedingen bekijken. Loop je in de Albert Heijn en kun je de prijs van een product niet vinden? Pak de Appie app er maar bij en scan de barcode, waarop de app aangeeft wat de prijs is. Daarnaast kun je het boodschappenlijstje sorteren op de volgorde van de looproute in de Albert Heijn waar je vaak boodschappen doet. Zo is boodschappen doen toch snel gepiept!

Lees ook:

– Dit is het beste moment om te shoppen

– 7 Manieren om een ui te snijden

– De voorraadkast opruimen doe je zo!