Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Leuk babynieuwtje! Danny en Escha Vera bevallen van hun eerste kindje

Leuk babynieuwtje! Danny en Escha Vera bevallen van hun eerste kindje

Leuk babynieuwtje! Danny en Escha Vera bevallen van hun eerste kindje

Beschuit met roze muisjes voor de trotse familie Vera. Hun eerste kindje is namelijk geboren! Dat deelt de zanger op Instagram.

Escha Vera is op 25 december bevallen van hun eerste kindje. Het meisje luistert naar de naam: Lavie Vey Vera, zo maakt Danny Vera bekend.

Het bericht gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Danny Vera (@dannyveramusic)

Geluk bij een ongeluk

Het is altijd een grote wens van het stel geweest om samen een kindje te krijgen. Maar bij hen bleek dat  niet zonder slag of stoot te gaan. Ook de medische molen leidde niet tot een zwangerschap. Zo vertelt Danny openhartig: ‘Vier jaar lang hebben we in het ziekenhuis vruchtbaarheidsbehandelingen ondergaan zodat Escha zwanger kon raken. Dat gebeurde niet. We kregen in februari van dit jaar te horen dat we een nieuw traject in zouden gaan. Daarop waren we ons aan het voorbereiden toen alles vanwege corona werd gecanceld. Dat was heel bizar, maar het is uiteindelijk ook ons geluk geweest. Door corona kwamen we allebei thuis te zitten. Optredens gingen niet door, het studiowerk werd afgelast. Van een zeer ongeregeld leven werd ons leven ineens heel geregeld. Normale nachten, overdag thuis en alles was rustig. Totaal geen hectiek. En toen werd Escha zwanger.’

Geboortegrond

De wieg van de kleine komt in hetzelfde ouderlijke huis te staan als de Zeeuwse zanger. ‘Het huis ziet er inmiddels heel anders uit dan toen ik er als kind woonde,’ vertelt Danny aan Story. ‘Maar het klopt wel. In het huis waar mijn vrouw en ik nu wonen, ben ik als kind geboren. Hier heeft ook mijn wieg gestaan. Die kamer is er alleen niet meer. Het huis hebben we in de loop der jaren zo verbouwd dat alles anders is. Maar de geboortegrond blijft hetzelfde.’

Aankondiging

Op 25 juni maakte Danny en Escha het officieel bekend door een foto op Instagram te plaatsen, waarbij Danny zijn hand op de buik van zijn grote liefde vastpakt. Ze laten daarbij weten hoe bijzonder dit moment is: ‘Je liet ons bijna 4 jaar lang op je wachten, maar we mogen je dan eindelijk dit jaar verwelkomen in de Vera familie! ??❤️#zwanger #wonder.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Danny Vera (@dannyveramusic)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram