Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Culinaire huwelijksreis

Culinaire huwelijksreis

Culinaire huwelijksreis

Geniet van elkaar én van het eten tijdens je honeymoon.

Tijdens de huwelijksreis kun je optimaal genieten van elkaar. Urenlang relaxen, shoppen, cultuur snuiven en natuurlijk… romantische dineren! Tijdens je honeymoon heb je alle tijd om de plaatselijke keuken en wijnen te ontdekken. Bezoek deze culinaire steden tijdens je huwelijksreis.

Reims, Frankrijk
Bij een huwelijksreis horen bubbels. En waar anders dan in de Champagne streek in Frankrijk vind je de lekkerste bubbels? Parijs, de stad van de liefde, is maar twee uur rijden vanaf Reims. Leuk om je honeymoon te verdelen over deze twee prachtige steden! Tijdens je verblijf in Frankrijk, ontbijt je elke dag met de heerlijkste croissantjes.

Valls, Spanje
Op ongeveer een uurtje rijden van Barcelona ligt Valls. Valls is een echte platteland stad met veel Spaanse culinaire tradities. Geniet van de lekkerste tapas, taella, serrano ham en crème Catalana die je ooit gehad hebt. Wil je liever naar een echte stad tijdens je huwelijksreis? Zoek dan een accommodatie in Barcelona, en plan een dagtripje naar Valls!

Palisade, Colorado
Ben je een wijnliefhebber en heb je de bekende wijnstreken al bezocht? Zoek het eens ergens anders. Ruim een kwart van de wijnen uit Colorado komt uit de omgeving van Palisade. In de herfst wordt hier het Colorado Mountain Winefest georganiseerd.

Anguilla, Caribische eilanden
Op dit kleine tropische eilandje is genoeg te ontdekken, en de culinaire lat wordt erg hoog gelegd. Er zijn diverse restaurants met een internationale keuken, maar ook koks die zich uitleven bij barbecues aan de kant van de weg. Als visliefhebber zit je goed op Anguilla. Alle vis, maar ook groentje en fruit zijn vers. En waar spoel je het eten mee weg? Met rum natuurlijk!

Japan, Tokyo
Aan welk eten denken we als we denken aan Japan. Juist, aan sushi! Tokyo is een echte culinaire stad en het heeft zelfs meer restaurants met Michelin-sterren dan Parijs. En de Japanners zijn heel zorgvuldig in de opmaak van de borden. Van elk bord maken ze een kunstwerk.