Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Creatief besparen

Creatief besparen

Creatief besparen

Creatief besparen is een kunstje dat je kunt leren.

Als je het goed aanpakt, houd je al snel geld over voor dat nieuwe paar schoenen, een keertje extra uit eten met je partner óf je zet het geld opzij voor onvoorziene uitgaven. Besparen op eten, drinken, decoratie in huis of op kleding: je kunt het zo gek nog niet bedenken of je houdt er wat door over. Drie tips om je spaarvakken te spekken!

Je water opfleuren
Huishoudens waar veel frisdrank wordt gedronken doen er goed aan om eens wat anders te proberen. Fleur je water op door er limoen-, sinaasappel- of citroenschijfjes aan toe te voegen. Of wat dacht je van een takje munt? Naast besparen is het ook enorm gezond om frisdrank wat meer te laten staan.

Ruilen met vriendinnen

Verzamel al de kleding, schoenen, accessoires en andere vrouwelijke hebbedingetjes die je niet of nauwelijks gebruikt en ruil met vriendinnen. Jouw ongedragen felle spijkerbroek tegen haar groene jurkje? De beste deals sluit je met vriendinnen!

Creatief pakpapier

Het komt vaak voor dat je nog even snel naar de winkel moet om pakpapier te kopen. Maar waarom kopen, als je het écht creatieve papier al in huis hebt? Gebruik eens een kleurige doek, oude landkaart, stedenfolder of poster om je cadeautjes mee in te pakken.