COLUMN Leonieke: Voornemens Beeld
COLUMN Leonieke: Voornemens

COLUMN Leonieke: Voornemens

Elke week praat Flair-hoofdredacteur Leonieke Borghuis (35) je bij over haar dagelijkse beslommeringen en pleziertjes. Ze is getrouwd met Robert en moeder van Willem (4) en Boris (2).

Ga ik het volhouden? Daar zit ik nu aan te denken, want ik tik dit vlak voor oud en nieuw en dus ben ik traditie-getrouw mijn goede voornemens op een rijtje aan het zetten. Dankzij Flair’s Fit & Gezond Challenge (zie pag. 46) heb ik qua gezondheid en afvallen alles gecoverd en ook mijn hardloopschoenen heb ik afgestoft. Maar mijn belangrijkste voornemen is dat ik het wil volhouden.

"Mijn 
moeder (ex-marathonloper!) zegt dat ik gewoon in de ‘flow’ moet komen"

Niet vijf keer een rondje rennen om vervolgens tot de conclusie te komen dat ik het niet kan (excuus nummer 1), of dat ik er geen tijd voor heb (excuus nummer 2). Of toch weer richting de Griek om (vet) eten af te halen. Ik heb mezelf streng toegesproken en om mijn woorden kracht bij te zetten, heb ik me ingeschreven voor een ‘loop’. Oftewel, over twee maanden moet ik tien kilometer kunnen hardlopen, wil ik niet compleet afgaan als een gieter.

Mijn moeder (ex-marathonloper!) zegt dat ik gewoon in de ‘flow’ moet komen. Makkie (NOT). Wat wel enorm helpt, zijn de verhalen van deelnemers van de Flair Fit & Gezond Challenge van vorig jaar. Ik ben met sommigen bevriend op Facebook en deze vrouwen hebben zich in ieder geval wel gehouden aan hun goede voornemen. Ze hebben de knop omgezet waardoor ze enorm zijn afgevallen en/of volop sporten, en veel belangrijker, ze zijn happy met zichzelf. En dat laatste, dat wil ik ook!

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden