Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Buikvet verliezen met deze 2 workouts en voedingsschema

Buikvet verliezen met deze 2 workouts en voedingsschema

Buikvet verliezen met deze 2 workouts en voedingsschema

Buikvet verliezen staat op nummer 1 op het lichaam wenslijstje. Niet alleen bij vrouwen maar ook bij mannen! Zelfs mensen die veel trainen en op hun voeding letten hebben als ze de teugels loslaten al last van buikvet. Nou ja last is natuurlijk een groot woord. We kunnen ons ook afvragen of het wel zo erg is dat beetje buikvet! We willen buikvet verliezen omdat we het bij onszelf niet mooi vinden.

Er lijkt maar geen oplossing te bestaan waarbij je zonder motivatie en weinig moeite zoveel mogelijk resultaat kan boeken. Graag ook nog in twee weken. Toch wil ik je motiveren om de onderstaande twee online Model workouts te doen en daarna aan de slag te gaan met onze online voedingsschema’s!

Buikvet verliezen Workout 1

Buikvet verliezen Workout 2

Alles valt en staat natuurlijk met je voeding en daarom is trainen om je buikvet te verliezen een onderdeel van het bereiken van je doel. Sterker nog, het is het meest belangrijke onderdeel om vet te verliezen. Uiteraard zijn er ook mensen die juist aan willen komen en ook voor hen is er een oplossing! Abs are made in the kitchen dus daarom hebben we ook nog een pdf met een uur tot uur voedingsschema voor je!

Hoe download je het online voedingsschema pdf?

voedingsschemamw.JPGvoedin

  • log in op com
  • klik in het dashboard op ‘Ga naar jouw voedingsschema’
  • klink links boven in het schema op ‘bekijk pdf’
  • klink rechtsboven in je scherm op het download of print icoon

Wil je het pdf op je mobiel?

  • volg dan bovenstaande acties met je mobiel
  • tab op de afbeelding en klik rechtsboven op open met iBooks
  • je kunt nu altijd offline het eetschema in iBooks raadplegen
  • heb je een android? Dan kun je de pdf gewoon op je mobiel opslaan.

We claimen natuurlijk altijd anywhere and anytime en dat is nu dus ook echt zo. Onze uur-tot-uur voedingsschema’s en alle online workout series zijn alleen beschikbaar voor pro-members. Ben je nog geen pro-member? Meld je vandaag aan, de eerste maand is €1,-.Daarna betaal je €9,- per maand.

Succes allemaal

Paultje