Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Boost je seksleven met deze voorjaarstips

Boost je seksleven met deze voorjaarstips

Boost je seksleven met deze voorjaarstips

GettyImages-98472182

 

Je seksleven is best goed. Maar goed kan nog altijd beter worden. Met deze voorjaarstips breng je je seksleven to the next level.

  1. Werk je in het zweet. Door te sporten welteverstaan. Sporten zorgt voor een verhoging van testosteron in je lichaam en dat zorgt voor meer energie en opwinding. Nu het lekker weer is, kan je buiten joggen, fietsen of als je een echte bikkel bent: een verfrissende duik nemen in het buitenzwembad. Tip: dobberen in het water op een luchtmatras telt niet als sporten.
  2. Dé klassieker: lustopwekkende voeding. Oesters staan bekend als een krachtig afrodisiacum. Ze zijn rijk aan aminozuren die voor de productie van sekshormonen zorgen. Hoewel er ook wel wordt beweerd dat je minstens een kilo moet eten voor de oesters aminozuren hun werk beginnen te doen. Maakt niks uit! Samen oesters eten is alvast opwindend voorspel. En er is meer goed nieuws: ook chocolade does the trick. Het bevat fenethylamine, een bestanddeel dat je happy maakt. Tip: dop wat aardbeien in chocolade, in plaats van een hele reep chocolade naar binnen te spelen.
  3. Relax, take it easy. Leg je samen in een ligstoel in de tuin. Te veel stress verhoogt de productie van het hormoon cortisol, waardoor het testosterongehalte keldert. En dat heeft een negatieve invloed op je libido.
  4. Some like it hot! Ga samen met je vriend naar de hamam. Uit onderzoek blijkt dat stoomcabines bloed sneller doen stromen en het libido verhogen.
  5. Zomer staat gelijk aan cocktails. En hey, no biggie als je snel tipsy wordt. Daardoor verdwijnen je remmingen als sneeuw voor de zon. Let op: in grote hoeveelheden is alcohol slecht voor de bedprestaties (en ook voor je lichaam, duh). Shakespeare heeft dit ooit mooi verwoord: “It provokes desire, but it takes away the performance“.
  6. Moedig je vriend aan lekker te gaan voetballen of een andere teamsport te doen. Dat verhoogt (net als andere sporten) het testosteronniveau. Zijn team moet wel winnen, anders keldert zijn zin in seks meteen.
  7. Eet komkommer en ruik eraan. Een studie heeft namelijk aangetoond dat vrouwen opgewonden raken door de geur en smaak van komkommer. De bloedtoevoer naar de vagina zou zelfs met 13 % verhogen. Tikkeltje raar, maar als het helpt… Het zou overigens ook een goede verklaring zijn voor die hype rondom gin-tonic in grote vissenkommen met halve komkommers van afgelopen jaar..

U-komkommer

 

 

Lees ook:

 

Bron: flair.be