Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Bewezen: mannen staan langer voor de spiegel dan vrouwen

Bewezen: mannen staan langer voor de spiegel dan vrouwen

Bewezen: mannen staan langer voor de spiegel dan vrouwen

Als je ze het zou zeggen, zouden ze je niet geloven, maar mannen staan wel degelijk langer voor de spiegel dan vrouwen. Een beetje verrassend toch wel, want als ze zich niet moeten opmaken, wat doen ze daar dan wél al die tijd?

Mannen, jullie staan langer voor de spiegel

Uit een onderzoek door groominglounge.com bij 400 mannen en vrouwen is gebleken dat niet wij, maar wel onze mannen de meeste tijd nodig hebben in de badkamer. De meerderheid van de vrouwen doet er zo’n 16 tot 30 minuten over om zich ’s morgens klaar te maken. De meerderheid van de mannen daarentegen doet er gemiddeld 31 tot 45 minuten over in de badkamer, toch best wat langer dus. 71% van de mannen neemt ’s morgens langer dan 31 minuten de tijd, terwijl dat bij de vrouwen maar 63% is.

Lees ook
11 filmfeiten die je NIET wist van Beauty and the Beast

Als we een mentaal lijstje maken van wat vrouwen ’s morgens allemaal doen en erbij stilstaan dat mannen zich meestal niet opmaken, vragen we ons toch oprecht af wat ze daar gedurende die 45 minuten uitvoeren… Maar ja, dat mannen steeds meer met uiterlijk en verzorging bezig zijn kunnen wij alleen maar toejuichen, toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages