Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Deze dingen herken je vast als je al sinds de basisschool vriendinnen bent met elkaar

Deze dingen herken je vast als je al sinds de basisschool vriendinnen bent met elkaar

Deze dingen herken je vast als je al sinds de basisschool vriendinnen bent met elkaar

Vrienden komen en gaan, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar soms blijft er iemand blijven plakken en diegene noem je vast je beste vriendin. Het is al helemaal een feestje als je haar al kent sinds de basisschool en dan zul je deze vijf dingen vast herkennen.

Niet doorvertellen

Als je elkaar al zo lang kent, dan kan het niet anders dat je alle geheimen al weet. Zelfs degene die de ouders niet eens weten. Dus iedere jongen waar je beste vriendin verliefd op is geweest ken je allemaal. Weet je nog de bijnamen die jullie hadden bedacht?

Als de beste

Tja, als je je beste vriendin al zo lang kent dan weet je vast en zeker elkaars bijnamen en eventuele doopnamen. Je kent elkaar als de beste, dus als je vriendin een vriend heeft dan weet je alsnog alles beter over haar. Want jullie delen vaak emoties en je weet precies wanneer de ander moet huilen. Je weet exact wat haar verdrietig en vrolijk maakt, maar ook wanneer ze stikt van de zenuwen. Een dikke knuffel is wat ze nodig heeft.

Algemene informatie

Zoals we al zeiden weten jullie alles over elkaar, dus denk aan verjaardagen, familieleden, huisdieren, vriendjes en favoriete muziek. Het staat allemaal op je netvlies gebrand. Ook zijn er veel herinneringen van vroeger die jullie omhoog kunnen halen. Het zijn er zoveel dat jullie er een denkbeeldige film van zouden kunnen maken.

Lees ook:
Steven schiet te hulp: ‘Ik merk dat ik echt geïrriteerd raak als een vriendin wéér naar Ibiza gaat’

Liefde

Naast alle liefde die jullie delen, zijn er ook momenten geweest dat je vriendin een jongen heel erg leuk vond. Alle namen van die jongen kun je nog zo naar boven halen en als je dan weer eens de namen deelt met je beste vriendin wordt ze knalrood en zegt vervolgens: ‘Ik schaam me dood, dat ik op hem verliefd was’. Vervolgens liggen jullie weer helemaal in een deuk.

Tijd vliegt

Of je elkaar nu twee maanden of twee weken niet gezien hebt, jullie gaan gewoon weer verder waar jullie gebleven waren. Kletsen kunnen jullie als de beste en het zal altijd even vertrouwd voelen. ‘Net zoals vroeger’, zeg je dan. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | beeld: GettyImages