Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Als je haar nooit goed zit

Als je haar nooit goed zit

Als je haar nooit goed zit

“Als je haar maar goed zit, dan is alles oké” gaat het liedje. En er zijn mensen wiens haar altijd goed zit. Kijk, daar kan ik nou bewondering voor hebben. Mensen die het lukt om iedere dag hetzelfde geweldige haar te hebben. Glanzend, dansend en perfect in model. Alsof ze zo een Andrelon reclame komen uitlopen. Hoe doen ze dat toch?

In mijn haar houdt zich een geweldig kapsel verborgen, dat soms zijn gezicht laat zien. Soms kijk ik ‘s ochtends in de spiegel en dan zit het zomaar precies zoals ik het wil hebben. Geweldig, niets meer aan doen. Als ik een uurtje later op kantoor in de spiegel kijk zit het weer zoals altijd, met een rare scheiding, pluizige droge plukken afgewisseld met vette slierten. Daarom kijk ik nooit in de spiegel voor ik een belangrijke afspraak heb. Sommige dingen kun je beter niet weten.

Een ander voorbeeld, als het regent, of nog beter miezert heb ik een grote bos prachtige krullen. Vaak geprobeerd dit effect te krijgen door te douchen (werkt niet), boven de waterkoker te hangen (werkt niet), met een plantenspuit op mijn hoofd te sprayen (werkt ook niet). Alleen regen werkt.

De enige andere keer dat m’n haar echt goed zit is de dag nadat ik bij de kapper ben geweest. Dus niet als ik net van de kapper kom, dan zit het allemaal nog te Beatrix. Nee, als ik er een nachtje op geslapen heb, dan zit het perfect. De dag daarna zit het aardig, twee dagen later zit het als vanouds.

Er zitten hier vast wel mensen met perfect haar op het forum. Hoe doen jullie dat toch? En, is alles echt oké?

CC Foto; Starmama