Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Heb je een hekel aan sporten? Probeer dan deze fantastische ABBA-workout eens

Heb je een hekel aan sporten? Probeer dan deze fantastische ABBA-workout eens

Heb je een hekel aan sporten? Probeer dan deze fantastische ABBA-workout eens

Heb je een bloedhekel aan sporten? Maar kan je stiekem best wat extra beweging gebruiken? Goed nieuws! Wij hebben een workout-video voor je gevonden waar je gegarandeerd vrolijk van wordt. Personal trainer Emily Thorne heeft namelijk een heuse ABBA-workout bedacht. Deze video gaat hartstikke viral omdat ‘ie zo leuk is!

ABBA-workout

Vind je het heerlijk om te dansen op muziek van ABBA? Dan is deze workout ook echt iets voor jou. Liedjes als Dancing Queen, Gimme Gimme Gimme en Waterloo komen voorbij. Je kunt de workout gelukkig gewoon in je huiskamer doen, dus je kan lekker losgaan zonder dat iemand het ziet.

Warming up

De 25 minuten durende HIIT (High Intensity Interval Training) is op YouTube al bijna een miljoen keer bekeken en dat is niet voor niks. Zelfs vrouwen die normaal gesproken niet van sporten houden, zijn gek op deze workout. De video begint met een warming up op het liedje Lay All Your Love On Me. Hierdoor kom je gelijk helemaal in een energieke, vrolijke gemoedstoestand.

Pittige training

Met deze ABBA-workout train je je volledige lichaam. Je bent heus niet alleen maar een beetje aan het dansen. Oefeningen voor je bovenlichaam worden gecombineerd met onder andere lunges en squats. Een keiharde training dus!

Dancing Queen

Aan het einde van de video heb je bijna een half uur intensief gesport. De slimme Emily besloot daarom af te sluiten met het nummer Dancing Queen. Zo lukt het haar om iedereen die inmiddels al hartstikke moe is, toch nog te enthousiasmeren om alles te geven.

Lees ook
Jieha: de makkelijkste workouts die niet voelen als écht sporten

Andere workouts

Ben je nou geen ABBA-fan? Dat kunnen wij ons haast niet voorstellen, maar Emily heeft ook met jou rekening gehouden en nog een heleboel andere leuke workouts gemaakt. Wat dacht je van een workout op de muziek van Britney Spears, Lady Gaga of Disney?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: iStock