Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Doe je mee met de Flair Bikini Challenge?

Doe je mee met de Flair Bikini Challenge?

Doe je mee met de Flair Bikini Challenge?

Deze zomer met een goed gevoel die bikini aan? Dit jaar gaat het zeker lukken! Afvalcoach Mieke Kosters begeleidt je acht weken lang om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Doe je mee met onze gratis Bikini Challenge?

HEADER-Bikinichallenge

 Een gratis afslank programma t.w.v. 90,-

  • Tips en challenges van Mieke Kosters
  • 2 maanden gratis sporten via Willeke Zorg
  • Wekelijks super leuke winacties (van een Samsung Galaxy tot een nieuwe strandoutfit)
  • Motiverende korte filmpjes van Mieke
  • Exclusieve kortingen tot wel 80,-
  • Elke donderdag een chatuurtje om 20.30 uur met Mieke Kosters
  • Lichte, zomerse recepten en inspirerende artikelen op flairathome.nl
  • Een motiverende kalender in Flair

Alles wat je hiervoor hoeft te doen is lid te worden van de exclusieve en besloten Facebook -groep. In deze groep zal alles over de Bikini Challenge worden gecommuniceerd.

Hoe gaat de Bikini Challenge in zijn werk?

De Bikini Challenge start op maandag 19 mei. Vanaf dat moment geeft Mieke exclusieve coaching binnen de speciale Facebook-groep. Ze helpt, inspireert en motiveert met peptalks en uitdagende oefeningen om je doel te bereiken. Ook houdt Mieke iedere donderdag om 20.30 uur een live vragenuurtje zodat je al je vragen kunt stellen en wordt er op dinsdag een video geplaatst. Behalve van Mieke kun je ook steun vinden in de groep van anderen die meedoen aan de challenge. Ze kunnen je helpen, enthousiasmeren en tips geven.

Gezonde recepten en gratis sporten

Behalve via de Facebook-groep krijg je via Flair website dagelijks inspiratie en tips om je persoonlijk doel te bereiken. Denk aan gezonde recepten, maar ook dagelijks gratis sporten in je huiskamer via de Willeke Zorg Workout Club-app. Binnenkort voor informatie hierover op de Facebook-groep

Motivatiekalender

Wil je dagelijks gemotiveerd blijven? Hang dan sowieso de motivatiekalender uit Flair 21 op je ijskast. Hierop staan onder andere winacties (die lopen via de speciale Facebook-groep), motiverende spreuken en leuke weekendtips.

Doe je mee?

Ga naar de Facebook-pagina AfslankenMetFlair en klik op ‘Lid worden’. Je maakt dan automatisch onderdeel uit van de Flair Bikini Challenge. Als je eenmaal lid bent van de Facebookgroep ontvang je kortingen en kun je eveneens meedoen aan speciale winacties.